Terug naar overzicht

VERKOCHT

Haimersweg 200, 7547 RR Enschede
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 970 m3
  • Woonoppervlakte: 94 m2
  • Kavel: 3055 m2
  • Kamers: 2
  • Slaapkamers: 1
Korte omschrijving

Op landgoed het Stroot in het buitengebied van de gemeente Enschede wordt op basis van een erfpachtrecht een zeer authentiek bewaarde boerderij te koop aangeboden. Deze prachtige boerderij is gelegen op het in ontwikkeling zijnde boerenknooperf Brinkcate. De boerderij zal naar eigen smaak gemoderniseerd en gerenoveerd kunnen worden met instandhouding van enkele authentieke elementen, waarbij… Lees meer

Volledige omschrijving

Op landgoed het Stroot in het buitengebied van de gemeente Enschede wordt op basis van een erfpachtrecht een zeer authentiek bewaarde boerderij te koop aangeboden. Deze prachtige boerderij is gelegen op het in ontwikkeling zijnde boerenknooperf Brinkcate. De boerderij zal naar eigen smaak gemoderniseerd en gerenoveerd kunnen worden met instandhouding van enkele authentieke elementen, waarbij de buitenzijde aan de eisen van landgoed Het Stroot moet voldoen.

Makelaar en rentmeester Harry Sentker kan u hier alles over vertellen tijdens een bezichtiging!

De locatie:
De boerderij is gelegen in het fraaie buitengebied tussen Hengelo en Enschede, in de buurtschap Twekkelo, een heerlijke omgeving om te leven en recreëren. Voor de liefhebbers van paarden zijn hier tevens volop uitrijmogelijkheden.
Landgoed het Stroot heeft een prachtig afwisselend landschap met bossen, akkers en weiden. Hoewel buren op ruime afstand wonen, kent iedereen elkaar. Naoberschap zoals dat in Twente wordt genoemd is hier zeker aanwezig.
Voorzieningen tref je in het nabij gelegen Boekelo, Enschede of Hengelo, welke zowel per fiets als auto zeer vlot te bereiken zijn.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons