Terug naar overzicht

VERKOCHT

Provincialeweg Zuna 15, 7466 PJ Zuna
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 1861 m3
  • Woonoppervlakte: 318 m2
  • Kavel: 18580 m2
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 3
Korte omschrijving

In het buitengebied van de gemeente Wierden, nabij Nijverdal gelegen bijzondere villa op een kavel van maar liefst 18580 m². Deze royale villa samen met de in ronde lijnen vormgegeven tuin met diverse waterpartijen, een weiland en het rondom vrije uitzicht vormen de ingrediënten voor ultiem veel woongenot. Dit object geeft u heel veel mogelijkheden…. Lees meer

Volledige omschrijving

In het buitengebied van de gemeente Wierden, nabij Nijverdal gelegen bijzondere villa op een kavel van maar liefst 18580 m². Deze royale villa samen met de in ronde lijnen vormgegeven tuin met diverse waterpartijen, een weiland en het rondom vrije uitzicht vormen de ingrediënten voor ultiem veel woongenot. Dit object geeft u heel veel mogelijkheden. De combinatie van wonen met werk of kantoor aan huis is hier uitstekend uit te voeren. Ook het houden van enkele paarden of andere hobbydieren door de aanwezigheid van dierhokken en het weiland. De gigantische kelder is bij uitstek geschikt voor het stallen van oldtimers, unieke auto’s of andere bijzondere ruimtevragende hobby’s. Kortom, het is hier genieten van het leven in optima forma.

De ligging
De villa ligt aan de parallelweg van de doorgaande weg tussen Nijverdal en Rijssen, nabij de driesprong met de Rijssensestraat. De bereikbaarheid is uitmuntend met de A35 op slechts enkele autominuten. Betreffende voorzieningen zoals winkels, horeca, sport, onderwijs en NS stations kunt u profiteren van het beste van de nabijgelegen plaatsen Nijverdal of Rijssen. Alles bevindt zich op een prettige afstand. Het uitgestrekte natuurgebied de Sallandse Heuvelrug met zijn uitdagende wandel-, fiets- en mountainbikeroutes vindt u op 5 minuten afstand.

De villa
Deze goed onderhouden villa is in fasen tussen 1994 en 1999 door de huidige eigenaren gebouwd en vanaf het gereed komen door hen bewoond. Een heerlijke lichte ruime woning waarbij je fijne ruimtes hebt om samen te zijn en zelfs voor een groot gezin voor iedereen een eigen plek valt te creëren. De woning is geheel geïsoleerd en afgewerkt met luxe materialen waaronder marmer en roestvrijstaalelementen. De woonoppervlakte bedraagt 318 m² en de inhoud is 1861 m³.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons