Terug naar overzicht

VERKOCHT

Stegenkampweg 65, 7524 DL Enschede
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 837 m3
  • Woonoppervlakte: 198 m2
  • Kavel: 1436 m2
  • Kamers: 7
Korte omschrijving

Geweldig, wat een prachtige plek om te wonen! Omringd door glooiende landerijen en precies tussen het zeer geliefde Lonneker en de Enschedese villawijk ’t Vaneker bieden we deze zeer nette villa met bijgebouw op een perceel van 1436 m² aan. Genieten van het buitenleven met alle stedelijke voorzieningen op fietsafstand. Een meer dan buitengewone kans… Lees meer

Volledige omschrijving

Geweldig, wat een prachtige plek om te wonen! Omringd door glooiende landerijen en precies tussen het zeer geliefde Lonneker en de Enschedese villawijk ’t Vaneker bieden we deze zeer nette villa met bijgebouw op een perceel van 1436 m² aan. Genieten van het buitenleven met alle stedelijke voorzieningen op fietsafstand. Een meer dan buitengewone kans om op één van de mooiste plekken van de gemeente Enschede te wonen!

Ligging
De villa ligt geheel solitair aan de rand van de beschermde es van Lonneker. Dagelijks kunt u genieten van het vrije uitzicht over het glooiende landschap. De Stegenkampweg is een smalle landelijke weg die voornamelijk wordt gebruikt door wandelaars en fietsers, waardoor de woonomgeving een rustige en aangename sfeer kent. Het dorp Lonneker is vanaf de oprit van de villa al zichtbaar en vlot per fiets te bereiken. Lonneker biedt naast de dagelijkse voorzieningen in de dorpskern ook basisonderwijs, een huisartsenpraktijk, diverse sportfaciliteiten en gezellige horeca. Kortom een levendig dorp. Ook binnen fietsafstand ligt Enschede. Deze stad beschikt over alle denkbare grootstedelijke voorzieningen. Andere Twentse steden zoals Hengelo en Oldenzaal en de autosnelweg A1 naar het westen of het buurland Duitsland zijn binnen 5 tot 10 minuten aan te rijden.

De villa
Deze charmante en keurig onderhouden villa kent zijn oorsprong in 1929. Door de jaren heen is er uitgebouwd en vernieuwd. Het onderhoud is altijd stipt en met goede materialen en vakmensen uitgevoerd. In 2020 is de gehele woning geschilderd en zowel in 2022 als in 2023 zijn diverse onderhouds- en verbeteringswerkzaamheden uitgevoerd. De villa heeft prettige afmetingen, met een gebruiksoppervlakte wonen van 198 m² en een inhoud van 837 m³ is het voor zowel een gezin als duo zeer geschikt.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons