Terug naar overzicht

VERKOCHT

Klinkeweg 30, 7552 PB Hengelo
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 1873 m3
  • Woonoppervlakte: 471 m2
  • Kavel: 11445 m2
  • Kamers: 8
  • Slaapkamers: 5
Korte omschrijving

Dit authentieke Twentse erf met woonboerderij en diverse bijgebouwen ligt net achter de populaire Hengelose wijk “Groot Driene”. Erve ‘In het Nije’ stamt uit het jaar 1867 en heeft een zeer charmante aanblik door o.a. de boerenluiken en een schitterende kastanjeboom, die in de zomermaanden voldoende schaduw geeft om heerlijk in de tuin te kunnen… Lees meer

Volledige omschrijving

Dit authentieke Twentse erf met woonboerderij en diverse bijgebouwen ligt net achter de populaire Hengelose wijk “Groot Driene”. Erve ‘In het Nije’ stamt uit het jaar 1867 en heeft een zeer charmante aanblik door o.a. de boerenluiken en een schitterende kastanjeboom, die in de zomermaanden voldoende schaduw geeft om heerlijk in de tuin te kunnen vertoeven.

Ligging
De woonboerderij ligt schitterend in het groen en heeft rondom tuin en weidegrond. Het erf is zowel via de Hengelose wijk “Groot Driene”, als buitenom te bereiken. Door de ideale ligging bent u, zowel met de fiets als met de auto, binnen tien minuten in Hengelo centrum, maar niet veel verder rijden ook in het centrum van Enschede. Hengelo heeft veel te bieden op het gebied van onderwijs, sport, cultuur en een gezellig centrum met de nodige middenstand. Ook de op- en afritten van de A1 liggen op enkele autominuten voor een goede aansluiting met de rest van Nederland.

Buitengebeuren
U bereikt de woning middels een eigen lange oprijlaan aan de noordzijde van het erf. Aan de voorzijde van de woning staat een mooie, oude kastanjeboom die een fraai cachet geeft aan het boerenerf. De tuin is aan de voor- en zijkant omgeven door weidegrond, geschikt voor een pony of kleinvee. De achterzijde van het perceel is natuurlijk afgeschermd door diverse grote bomen.

Resumé
Het betreft een uniek erf in Driene aan de rand van Hengelo met unieke ontwikkelingsmogelijkheden. In dat kader verwijzen we u graag naar de documenten karakteristieke erven en panden, alsmede het VAB-beleid van de gemeente Hengelo. Tijdens een bezichtiging nemen we graag de tijd om te bekijken of uw plannen hier werkelijkheid zouden kunnen worden.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons