Terug naar overzicht

VERKOCHT

Wolfkaterweg 85, 7554 PL Hengelo
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 1421 m3
  • Woonoppervlakte: 291 m2
  • Kavel: 2521 m2
  • Kamers: 9
  • Slaapkamers: 6
Korte omschrijving

Welkom bij deze woonboerderij op Erve Landeweer, gelegen nabij Beckum (gem. Hengelo (Ov) op landgoed Twickel. Een unieke kans om te wonen op een plek met een rijke geschiedenis. De woning wordt momenteel bewoond door twee generaties, nazaten van de eerste bewoners die hier al in 1780 hun thuis vonden. De boerderij is rond het… Lees meer

Volledige omschrijving

Welkom bij deze woonboerderij op Erve Landeweer, gelegen nabij Beckum (gem. Hengelo (Ov) op landgoed Twickel. Een unieke kans om te wonen op een plek met een rijke geschiedenis. De woning wordt momenteel bewoond door twee generaties, nazaten van de eerste bewoners die hier al in 1780 hun thuis vonden. De boerderij is rond het jaar 1900 uitgebouwd en in het jaar 2000 wederom flink uit- en verbouwd waarbij het bedrijfsgedeelte is komen te vervallen en een riante woonboerderij is ontstaan.

De woonboerderij wordt omringd door landerijen met omzomingen van houtwallen. De naam van het erf verwijst naar de landweren die in vervlogen tijden dienden ter bescherming van dit gebied tegen vijandige invloeden. En als een symbool van verbinding en kracht, pronkt een majestueuze eik op het erf, klaar om het middelpunt te worden van uw nieuwe avontuur. Stelt u zich eens voor hoe u geniet van de zonsondergangen, omringd door groen en historie op deze unieke plek.
Met een indrukwekkende inhoud van 1.431 m³ en een woonoppervlak van 291 m² biedt de woonboerderij een overvloed aan ruimte en mogelijkheden. Maar het gaat verder dan dat. Bij de woning hoort een ruime schuur met een garage, perfect voor het uitoefenen van ruimtevragende hobby’s. Naast de schuur staat een dierenverblijf, waardoor het mogelijk is om hobbydieren te houden.

De woonboerderij is gelegen op het prachtige landgoed Twickel en maakt onderdeel uit van het knooperf Erve Landeweer. Op dit erf worden rondom de majestueuze eik twee schuurwoningen gerealiseerd met ieder een volop privacy biedende kavel.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons