Terug naar overzicht

VERKOCHT

Fleuerweg 3, 7586 RH Overdinkel
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 2890 m3
  • Woonoppervlakte: 677 m2
  • Kavel: 6500 m2
Korte omschrijving

Het is de regio waar Twente op z’n mooist is. De streek waar volgens de overlevering de witte wieven en de Hellehonden rondwaren. En waar smokkelaars de grens met Duitsland over trokken om hun slag te slaan. Maar dat was in vervlogen tijden zo. Vandaag de dag is het hier alleen maar sprookjesachtig mooi. Dit… Lees meer

Omschrijving

Het is de regio waar Twente op z’n mooist is. De streek waar volgens de overlevering de witte wieven en de Hellehonden rondwaren. En waar smokkelaars de grens met Duitsland over trokken om hun slag te slaan.

Maar dat was in vervlogen tijden zo. Vandaag de dag is het hier alleen maar sprookjesachtig mooi. Dit is Twente in optima forma.

Volledige omschrijving

Het is de regio waar Twente op z’n mooist is. De streek waar volgens de overlevering de witte wieven en de Hellehonden rondwaren. En waar smokkelaars de grens met Duitsland over trokken om hun slag te slaan. Maar dat was in vervlogen tijden zo. Vandaag de dag is het hier alleen maar sprookjesachtig mooi. Dit is Twente in optima forma.

De huidige bewoners zullen dan ook alleen maar met veel weemoed terugdenken aan deze idyllisch gelegen woonboerderij, even buiten Overdinkel. Ze wonen hier een kleine tien jaar.

,,De woning dateert van 2008”, vertelt de vrouw des huizes. ,,Aanvankelijk wilden we de oorspronkelijke boerderij verbouwen, maar die bleek in dermate slechte staat dat we geheel nieuw hebben gebouwd.” Het pand ademt dan ook de sfeer van weleer, maar is voorzien van alle hedendaagse comfort.

De woonboerderij ligt te midden van het zo markante Twentse coulisselandschap. ’s Ochtends lopen de reeën, fazanten en ander wild hier door de tuin. De woonboerderij ligt aan een doodlopende weg. Het is dus heerlijk rustig. Van hieruit loop je de weg over en via een zandpad zo de bossen in. Bovendien ligt het huis een paar minuutjes van natuurgebied Drieland, waar je kunt wandelen maar ook kunt zwemmen en kanoën. Omdat we hier bovendien op steenworp afstand van de Duitse grens zit, heb je ook daar volop mogelijkheden om te recreëren. Waaronder een trimbaan voor de sportievelingen.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons