Terug naar overzicht

VERKOCHT

Hedeveldsdwarsweg 0ong, 7626 ND Hertme
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Kavel: 5905 m2
Korte omschrijving

Op een bijzonder fraaie plek, even buiten de bebouwde kom van Borne, is deze royale bouwkavel van 5905 m² te koop. Een unieke mogelijkheid om in dit prachte landschap een volumineus landhuis te bouwen, met vrije keus van architect en aannemer. Ligging De kavel is gelegen tussen de Bornse wijken Stroomesch en de Bornse Flieren… Lees meer

Volledige omschrijving

Op een bijzonder fraaie plek, even buiten de bebouwde kom van Borne, is deze royale bouwkavel van 5905 m² te koop. Een unieke mogelijkheid om in dit prachte landschap een volumineus landhuis te bouwen, met vrije keus van architect en aannemer.

Ligging
De kavel is gelegen tussen de Bornse wijken Stroomesch en de Bornse Flieren alsmede het gezellige en lommerrijke Hertme en de Bornse beek. Fraai omringd door de natuur, doch ook met buren op gepaste afstand. “Oud-Borne” en het gezellige centrum van Borne met alle voorzieningen zijn dichtbij. Sfeermakers zoals de Klopjeswoningen, het Bussemakershuis de Oude kerk en tal van gezellige horecagelegenheden, als ook winkels, scholen, sportaccommodaties en het NS station zijn op fietsafstand gelegen.
Door de ligging van Borne in hartje Twente met zijn uitstekende infrastructuur zijn onder andere de steden Hengelo, Enschede en Almelo vlot te bereiken en vindt u snel uw weg richting Randstad of Duitsland.

Bouwmogelijkheden
U kunt op deze kavel in eigen beheer een woning met vrijstaand bijgebouw bouwen. Er is dus geen verplichting om dit via een geselecteerde architect of aannemer te doen. De foto’s in deze prospectus zijn slechts een voorbeeld van hoe uw toekomstige woning er uit zou kunnen zien en hoe u de kavel zou kunnen inrichten. Het staat u geheel vrij om een ontwerp naar eigen inzicht te maken waarbij uiteraard de bepalingen in het bestemmingsplan en gemeentelijke eisen van welstand gerespecteerd dienen te worden. Ter verdere oriëntatie zijn de belangrijkste bestemmingsplanbepalingen aan deze brochure toegevoegd. In hoofdlijnen komt het er op neer dat er een woning binnen het bouwvlak kan worden gebouwd van maximaal 2000 m³ inhoud (kelders niet meegerekend). Aanvullend kan binnen het bouwvlak een bijgebouw met een maximale inhoud van 500 m³ worden gebouwd.

Nutsvoorzieningen / ontsluiting
De kavel is thans niet aangesloten op de benodigde nutsvoorzieningen. Koper dient hiertoe zelf het initiatief te nemen en rekening te houden met de aansluitkosten hiervoor, de voorzieningen liggen echter in de directe nabijheid. Op de kavel ligt nog een deel van de vroegere lokale weg tussen Hertme en Borne. Deze weg is afgesloten voor doorgaand verkeer richting Hertme en dient als eigen ontsluitingsweg richting Borne. U kunt deze naar eigen smaak voorzien van een passende verharding. Aan de overkant van de kavel is op gemeente grond een fiets/ wandelpad voorzien zowel richting Borne als het landelijke Hertme.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons