Terug naar overzicht

VERKOCHT

Theo van Loonstraat 8, 7552 GN Hengelo
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 1401 m3
  • Woonoppervlakte: 363 m2
  • Kavel: 2094 m2
  • Kamers: 6
  • Slaapkamers: 3
Korte omschrijving

Een bijzonder fraai vormgegeven vrijstaande villa in de typische jaren zeventig stijl met een zeer ruim multifunctioneel vrijstaand bijgebouw en een privacy biedende tuin met fijn zwembad op een perceel van maar liefst 2094 m2 in de zeer gewilde woonwijk Groot Driene. Ligging De woning is gelegen midden in de woonwijk en omgeven door veel… Lees meer

Volledige omschrijving

Een bijzonder fraai vormgegeven vrijstaande villa in de typische jaren zeventig stijl met een zeer ruim multifunctioneel vrijstaand bijgebouw en een privacy biedende tuin met fijn zwembad op een perceel van maar liefst 2094 m2 in de zeer gewilde woonwijk Groot Driene.

Ligging
De woning is gelegen midden in de woonwijk en omgeven door veel groen, waardoor privacy gewaarborgd is. Alle stedelijke voorzieningen van Hengelo zijn binnen handbereik, evenals het fraaie buitengebied van Driene met zijn vele wandel- en fietspaden en de golfbaan Driene. De Universiteit Twente en de vele bedrijven daar in de buurt zijn ook via dit “groene binnendoortje” per fiets vlot te bereiken. Een ligging van circa 5 minuten vanaf de snelweg maakt dat zowel de rest van Nederland als Duitsland vlot te berijden zijn.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons