Terug naar overzicht

Fraaie woonboerderij

Meester Thienweg 1, 7621 XZ Borne
€ 645.000 (Erfpacht)
Terug naar overzicht
Plan bezichtiging
Stel uw vraag Download prospectus Bel ons
Overzicht
Omschrijving
Plattegrond
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 1743 m3
  • Woonoppervlakte: 303 m2
  • Kavel: 11060 m2
  • Kamers: 6
  • Slaapkamers: 3
Korte omschrijving

Buitenaf wonen, maar toch alles dichtbij? Deze karakteristieke, goed onderhouden en geïsoleerde woonboerderij met endshuis ligt op 200 meter van de bebouwde kom van Borne en op 3 minuten rijden van de A1/A35. De boerderij behoort tot het landgoed Twickel, onder andere te herkennen aan de authentieke Twickelschuur. De basisschool, middenstand en sportverenigingen van Borne… Lees meer

Volledige omschrijving

Buitenaf wonen, maar toch alles dichtbij? Deze karakteristieke, goed onderhouden en geïsoleerde woonboerderij met endshuis ligt op 200 meter van de bebouwde kom van Borne en op 3 minuten rijden van de A1/A35. De boerderij behoort tot het landgoed Twickel, onder andere te herkennen aan de authentieke Twickelschuur.

De basisschool, middenstand en sportverenigingen van Borne zijn op loop-/fietsafstand vlot te bereiken. De boerderij is in 1994 geheel gerestaureerd. Vanuit de woonvertrekken is er een schitterend vrij uitzicht over de omliggende landerijen.

Woonhuis en schuur
De ruime woonkamer is geschakeld met de woonkeuken. Aansluitend aan de woonkamer is een studeer-/werkkamer gesitueerd. De ruimten zijn allen voorzien van vloerverwarming. In de aangrenzende ruimte is een extra slaap-/werkkamer welke eenvoudig op te delen is in 2 slaapkamers, daardoor is er een totaal van 4 slaapkamers te creëren.
Vanuit de hal is de voormalige deel te bereiken. Deze immense ruimte van bijna 100 m² kan is multifunctioneel te gebruiken, bijvoorbeeld als als hobby-/werk- of opslagruimte.
In 2001 is de ruime schuur volledig vernieuwd, waardoor deze benut kan worden als klus-/hobby- of werkplaats. Ook zijn er 2 paardenboxen, een hondenren en een kippenren in de schuur aanwezig welke ook op eenvoudige wijze weer weg te halen zijn. De rondom gelegen tuin is zodanig aangelegd dat volop van het uitzicht kan worden genoten. De 2 weilanden behorend bij het perceel bieden ruimte aan bijv. paarden of andere hobbydieren.

Verbindingsweg
Enkele jaren is er sprake geweest van een verbindingsweg in de buurt van de boerderij. Deze weg was bedoeld om het regionale verkeer om Borne heen te leiden naar de A1 en de A35. Echter, de provincie Overijssel heeft onlangs besloten tot de aanleg van een westelijke randweg om Zenderen en Borne, die voor het regionale verkeer een betere oplossing biedt. De gemeente Borne heeft daarom besloten de aanleg van de verbindingsweg te schrappen.

Twickel
De boerderij valt onder landgoed Twickel. Hierdoor zal bebouwing in de omgeving zo goed als uitgesloten zijn. De erfpachtcanon bedraagt € 10.800,- per jaar (deze is fiscaal aftrekbaar). Voor meer informatie over erfpacht kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Plattegrond
Volg ons