Terug naar overzicht

VERKOCHT

Smalendijk 2, 7466 PM Zuna
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 416 m3
  • Woonoppervlakte: 128 m2
  • Kavel: 8595 m2
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4
Korte omschrijving

In de kleine hechte buurtgemeenschap Zuna ligt dit keurige landhuis met zeer fraai aangebouwde massief eiken veranda welke grenst aan een privé strand met natuurvijver. Het perceel is 8595 m² groot en is tevens zeer geschikt voor de paardenliefhebber wegens de aanwezigheid van 2 paardenstallen en een rijbak. Volop ruimte en mogelijkheden om in privacy… Lees meer

Volledige omschrijving

In de kleine hechte buurtgemeenschap Zuna ligt dit keurige landhuis met zeer fraai aangebouwde massief eiken veranda welke grenst aan een privé strand met natuurvijver. Het perceel is 8595 m² groot en is tevens zeer geschikt voor de paardenliefhebber wegens de aanwezigheid van 2 paardenstallen en een rijbak. Volop ruimte en mogelijkheden om in privacy te genieten van het buitenleven!

Ligging
De woning ligt op een zeer gunstige locatie ten opzichte van zowel Rijssen als Nijverdal. De op-en afritten van de A35 zijn binnen enkele autominuten te bereiken. Voor voorzieningen zoals winkels, horeca, sport of onderwijs kunt u profiteren van het beste van beide plaatsen. Alles bevindt zich op een vriendelijke afstand.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons