Terug naar overzicht

Heerlijk buiten wonen

Smalendijk 2, 7466 PM Zuna
Vraagprijs € 749.000 k.k.
Terug naar overzicht
Plan bezichtiging
Overzicht
Omschrijving
Plattegrond
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 416 m3
  • Woonoppervlakte: 128 m2
  • Kavel: 8595 m2
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4
Korte omschrijving

In de kleine hechte buurtgemeenschap Zuna ligt dit keurige landhuis met zeer fraai aangebouwde massief eiken veranda welke grenst aan een privé strand met natuurvijver. Het perceel is 8595 m² groot en is tevens zeer geschikt voor de paardenliefhebber wegens de aanwezigheid van 2 paardenstallen en een rijbak. Volop ruimte en mogelijkheden om in privacy… Lees meer

Volledige omschrijving

In de kleine hechte buurtgemeenschap Zuna ligt dit keurige landhuis met zeer fraai aangebouwde massief eiken veranda welke grenst aan een privé strand met natuurvijver. Het perceel is 8595 m² groot en is tevens zeer geschikt voor de paardenliefhebber wegens de aanwezigheid van 2 paardenstallen en een rijbak. Volop ruimte en mogelijkheden om in privacy te genieten van het buitenleven!

Ligging
De woning ligt op een zeer gunstige locatie ten opzichte van zowel Rijssen als Nijverdal. De op-en afritten van de A35 zijn binnen enkele autominuten te bereiken. Voor voorzieningen zoals winkels, horeca, sport of onderwijs kunt u profiteren van het beste van beide plaatsen. Alles bevindt zich op een vriendelijke afstand.

Het woonhuis
De woning is 25 jaar geleden door de huidige eigenaren gebouwd en door de jaren heen goed onderhouden. Recent is de veranda grenzend aan het privéstrand en de zwemvijver gerealiseerd. Een ruimte waar veelvuldig gebruik van wordt gemaakt. De gebruiksoppervlakte wonen bedraagt 128 m² en de inhoud is 416 m³

De indeling is als volgt:
Begane grond

Entree met trapopgang, trap/garderobekast, meterkast en gastentoilet. Ruime woonkamer met rondom veel vensters en dus een prettige lichtinval, voor de koudere dagen is er een fraaie open haard. Ensuite is de woonkeuken gelegen voorzien van diverse inbouwapparatuur. Middels openslaande deuren is er verbinding met de veranda Bijkeuken met aansluitingen voor het witgoed en een uitstortgootsteen.

De veranda is opgebouwd uit eikenhouten gebinten van de firma Wigink en zeer sfeervol afgewerkt met veelal hout. Het is een heerlijke ruimte met een kachel voor de koude dagen en een vernevelaar voor de hele warme dagen. Vanuit de veranda is het maar een enkele stap tot het heerlijke verkoelende water van de zwemvijver. In het verlengde van de veranda is er mogelijkheid tot creëren van ruime slaapkamer of kantoor.

Verdieping
Overloop met vlizotrap naar bergzolder 4 slaapkamers middels inbouwkast van elkaar gescheiden. Voorheen waren dit 2 grote slaapkamers welke opgedeeld zijn. Fraaie recent vernieuwde badkamer met douche, wastafel en toilet.

Bijgebouw
Recent is er een nieuw gebouw geplaatst opgetrokken uit massief eiken geraamte met een stenen voet met zwarte gepotdekselde planken. Hierin bevinden zich nu 2 paardenstallen en aan de achterzijde is een kennel gecreëerd voor de honden. Echter kan het ook eenvoudig worden aangepast om te dienen als carport annex bergruimte. In 1 van de weilanden staat nog de oude paardenstal met ruimte voor 2 paarden, deze kan uitstekend opgeknapt en herbruikt worden.

Erf
De kavel wordt veelal omzoomd door houtwallen met hoge bomen en veel groen, dit schept een grote mate van privacy. De tuin is zeer natuurlijk ingericht met veel groen, hoge bomen en vooral veel gazon. Voor de paardenliefhebber is er een verlichte rijbak en zijn er 2 weilanden onlangs opnieuw omheind met band en eikenhouten palen. De zwemvijver en het strandje maken het geheel tot een fraai en compleet plaatje.

Plattegrond
Volg ons