Terug naar overzicht

VERKOCHT

Zuidesweg 15, 7665 RZ Albergen
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 630 m3
  • Woonoppervlakte: 100 m2
  • Kavel: 7183 m2
  • Kamers: 3
  • Slaapkamers: 2
Korte omschrijving

Wauw wat een rust, wat een prachtige plek… Midden in het tot verbeelding sprekende Twentse landschap op een magnifiek gelegen kavel van circa 7183 m² staat dit idyllische vakwerkhuis met aangebouwde garage/berging. De unieke vrije ligging in het buitengebied, de fraaie natuur en ondanks het feit dat de woning toe is aan een grondige renovatie,… Lees meer

Volledige omschrijving

Wauw wat een rust, wat een prachtige plek…
Midden in het tot verbeelding sprekende Twentse landschap op een magnifiek gelegen kavel van circa 7183 m² staat dit idyllische vakwerkhuis met aangebouwde garage/berging. De unieke vrije ligging in het buitengebied, de fraaie natuur en ondanks het feit dat de woning toe is aan een grondige renovatie, maakt dit object tot een uitgelezen kans voor rustzoekers! Permanente bewoning is toegestaan, maar het object is ook zeer geschikt als recreatie- of tweede woning.

Ligging
Dit bijzondere object is dichtbij het niet meer bevaarbare kanaal Almelo-Nordhorn gesitueerd met langs de groene oevers fiets- en wandelpaden die via mooi uitgezette routes door het typische coulisselandschap ook langs de Twentse plaatsen Tubbergen, Ootmarsum, Vasse en Denekamp voeren. Het object zelf is alleen te bereiken via lokale zandwegen. Drukke verkeersroutes liggen op ruime afstand zodat rust hier het dagelijkse credo is.
Voor de dagelijkse voorzieningen biedt Albergen al het nodige. Almelo beschikt over grootstedelijke voorzieningen en ligt op circa 10 autominuten. Andere Twentse steden (Enschede – Hengelo – Oldenzaal), alsmede toeritten naar snelweg A1 / A35 zijn met circa 15-20 autominuten te bereiken.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons