Terug naar overzicht

VERKOCHT

Weerselosestraat 18, 7636 RL Agelo
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 796 m3
  • Woonoppervlakte: 148 m2
  • Kavel: 13160 m2
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3
Korte omschrijving

Midden in een sfeervol Twents landschap, in de kern van Agelo (nabij het pittoreske Ootmarsum), bieden we deze beeldbepalende woonboerderij aan op een kavel van circa 2000 m² met mogelijkheid tot aankoop van extra aangrenzende grond. De boerderij met enkele bijgebouwen staat op een eeuwenoud erf in het hart van de buurtschap Agelo; een kleine… Lees meer

Volledige omschrijving

Midden in een sfeervol Twents landschap, in de kern van Agelo (nabij het pittoreske Ootmarsum), bieden we deze beeldbepalende woonboerderij aan op een kavel van circa 2000 m² met mogelijkheid tot aankoop van extra aangrenzende grond.
De boerderij met enkele bijgebouwen staat op een eeuwenoud erf in het hart van de buurtschap Agelo; een kleine gemeenschap waar de Twentse gemoedelijkheid nog volop aanwezig is, evenals rust en ruimte. De staat van de boerderij is dusdanig dat een flinke renovatie nodig is. Uiteraard kan ook gedacht worden aan herbouw, waarbij de inrichting van het erf en het kenmerkende aanzicht van boerderij en Agelo blijven bestaan.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons