Terug naar overzicht

VERKOCHT

Bergweg 395, 7524 CV Enschede
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 1582 m3
  • Woonoppervlakte: 346 m2
  • Kavel: 206314 m2
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 2
Korte omschrijving

NSW landgoed Val Sugana Een bijzonder fraai landgoed met statige villa en gastenverblijf gelegen nabij Lonneker en het Prins Bernhardpark in de gemeente Enschede op een sublieme locatie in het glooiende landschap van de Lonnekerberg. Dit unieke landgoed beslaat maar liefst 20 hectare en biedt een oase van rust en schoonheid. Met volop privacy gelegen… Lees meer

Volledige omschrijving

NSW landgoed Val Sugana

Een bijzonder fraai landgoed met statige villa en gastenverblijf gelegen nabij Lonneker en het Prins Bernhardpark in de gemeente Enschede op een sublieme locatie in het glooiende landschap van de Lonnekerberg. Dit unieke landgoed beslaat maar liefst 20 hectare en biedt een oase van rust en schoonheid. Met volop privacy gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving is dit een waar paradijs voor natuurliefhebbers en biedt dit een unieke kans om uw langgekoesterde woonwensen te vervullen.

Locatie
Dit fraaie landgoed sluit naadloos aan op de beschermde natuur van de Lonnekerberg; weelderige bossen in een geaccidenteerd terrein met eindeloze mogelijkheden om te wandelen, fietsen, paardrijden en nog veel meer. De nabijheid van Golfclub ’t Sybrook biedt een geweldige kans voor golfliefhebbers om te genieten van hun favoriete sport op een van de mooiste banen in de regio. Op gepaste afstand is de afgelopen jaren de ruime villawijk Prins Bernhardpark gerealiseerd zodat de omgeving ook in sociaal opzicht zeer aantrekkelijk is. Dit laatste wordt versterkt door een breed scala aan voorzieningen in het nabijgelegen bruisende Enschede, met een keur aan winkels, horeca, culturele attracties waaronder Rijksmuseum Twente en een groot scala aan onderwijsmogelijkheden op bijvoorbeeld Hogeschool Saxion of de Universiteit Twente.

Het landhuis
Een welbekende textielfabrikant heeft in 1937 de aanzet gegeven voor de bouw van dit landhuis op een geweldige plek. Door de glooiing in het perceel valt vanuit het landhuis en zelfs van vanuit het souterrain op adembenemende wijze te genieten van de bijzondere landschapstuin die onder regie van de internationaal bekende tuinarchitect Piet Oudolf is aangelegd.
Omstreeks 2000 is het landhuis uitgebouwd met een zelfstandig te bereiken appartement dat uitstekend geschikt is om gasten langere tijd te laten genieten van een fantastisch verblijf!

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons