Terug naar overzicht

VERKOCHT

Oude Haaksbergerweg 117, 7471 LL Goor
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 1134 m3
  • Woonoppervlakte: 177 m2
  • Kavel: 3290 m2
  • Kamers: 8
  • Slaapkamers: 5
Korte omschrijving

Waar stad en land elkaar ontmoeten, binnen de bebouwde kom en op loopafstand van Landgoed Weldam, staat dit zeer fraai vormgegeven landhuis met inpandige garage en vrijstaande schuur op een zeer ruime kavel van 3290 m². Dit prachtige huis is gelegen aan een rustige woonstraat aan de rand van de bebouwde kom van Goor. Aan… Lees meer

Volledige omschrijving

Waar stad en land elkaar ontmoeten, binnen de bebouwde kom en op loopafstand van Landgoed Weldam, staat dit zeer fraai vormgegeven landhuis met inpandige garage en vrijstaande schuur op een zeer ruime kavel van 3290 m². Dit prachtige huis is gelegen aan een rustige woonstraat aan de rand van de bebouwde kom van Goor. Aan de zij- en achterkant is er een geheel vrij uitzicht over een eigen weiland en moestuin. Deze direct aan het landhuis gelegen grond geeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld hobbydieren te houden, maar ook om een prachtige royale tuin aan te leggen met zwemvijver.

Bij de bouw van deze woning in 2002 is gelet op uitstraling en kwaliteit en dit manifesteert zich in de prachtige gevels opgetrokken uit zandstenen plint en metselwerk in vakwerk met een zeer fraaie donkerrood genuanceerde steen. De hardhouten kozijnen met verfijnde roedeverdeling en luiken, de fraaie in elkaar grijpende zadeldaken met wolfseinden en grote dakkappellen zijn echte blikvangers. Ook het hang- en sluitwerk, de zinken goten en regenwaterafvoeren zijn in stijl.

Dit zeer degelijk gebouwde landhuis met 5 royale slaapkamers en mogelijkheid tot realiseren van extra kamers op de zolder verkeert in een topconditie. De woning heeft een inhoud van circa 650 m³ en een vloeroppervlakte van 177 m². Door de slaapkamer en bijbehorend sanitair op de begane grond is het een levensloopbestendige woning. Deze ruimte is ook zeer geschikt om te gebruiken als kantoor/werkkamer.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons