Terug naar overzicht

VERKOCHT

Boerhaavelaan 130, 7555 BG Hengelo
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 2445 m3
  • Woonoppervlakte: 594 m2
  • Kavel: 1205 m2
  • Kamers: 11
  • Slaapkamers: 5
Korte omschrijving

Een schitterende vrijstaande ruime villa op een ongekend ruim en besloten perceel van 1205 m², gelegen op een prachtige locatie nabij het centrum van Hengelo, met ook het groene buitengebied van landgoed Twickel op korte afstand. Ligging Deze villa ligt aan een rustige weg nabij het gezondheidspark Hengelo. Het gezellige recent vernieuwde centrum van Hengelo… Lees meer

Volledige omschrijving

Een schitterende vrijstaande ruime villa op een ongekend ruim en besloten perceel van 1205 m², gelegen op een prachtige locatie nabij het centrum van Hengelo, met ook het groene buitengebied van landgoed Twickel op korte afstand.

Ligging
Deze villa ligt aan een rustige weg nabij het gezondheidspark Hengelo. Het gezellige recent vernieuwde centrum van Hengelo ligt binnen 5 minuten loopafstand. Geniet u liever van de rust en de natuur, dan is landgoed Twickel binnen dezelfde 5 minuten bereikbaar. Voorzieningen als scholen, winkels en openbaar vervoer zijn binnen handbereik, net als diverse sportvoorzieningen en uitvalswegen (A1 en A35).

De villa
Deze prachtige moderne villa is gebouwd in 2011, heeft een inhoud van 2445 m³ en is van alle gemakken voorzien. Het geheel is ruim opgezet maar toch voelen de ruimtes warm en comfortabel en zeker niet te groot aan. De woning verkeert in een perfecte staat van onderhoud, heeft rondom grote vensters die bijdragen aan een prettige lichtinval en een heerlijk woongenot. Met een energielabel A+ voldoet deze villa ruim aan de huidige verduurzamingswensen. De woonoppervlakte bedraagt 594m², verdeeld over 4 zeer goed bruikbare verdiepingen.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons