Terug naar overzicht

VERKOCHT

Kloetenweg 5, 7491 EX Delden
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 1680 m3
  • Woonoppervlakte: 494 m2
  • Kavel: 3535 m2
  • Kamers: 13
  • Slaapkamers: 6
Korte omschrijving

Wonen aan de rand van het pittoreske Delden in een zeer luxe uitgevoerd landhuis. Aan de rand van het gezellige stadje Delden staat dit zeer ruime landhuis met een prachtig uitzicht over het Twentekanaal. De rust en ruimte van buiten wonen, maar toch in een goede buurt voor een gevoel van veiligheid. Het centrum van… Lees meer

Volledige omschrijving

Wonen aan de rand van het pittoreske Delden in een zeer luxe uitgevoerd landhuis.

Aan de rand van het gezellige stadje Delden staat dit zeer ruime landhuis met een prachtig uitzicht over het Twentekanaal. De rust en ruimte van buiten wonen, maar toch in een goede buurt voor een gevoel van veiligheid.

Het centrum van Delden is op loop/fiets afstand, biedt u een veelheid aan unieke winkeltjes en horecagelegenheden. Met grote regelmaat worden er regiomarkten en diverse festiviteiten georganiseerd. Samen met de bijzonder fraaie omgeving van Delden met onder andere Landgoed Twickel als naaste buur, trekt het jaarlijks veel bezoekers.

Steden als Hengelo, Almelo en Enschede zijn zeer vlot te bereizen. Op enkele autominuten zijn de snelwegen A35 en A1, zodat overige bestemmingen makkelijk te bereiken zijn. Ook vindt u in Delden een spoorwegstation.

Het Landhuis
Dit landhuis is onder architectuur gebouwd in 1999, ruim van formaat (1650 m³) en heeft een vrijstaande garage/berging. Bij de bouw is louter gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en het is dusdanig ingericht dat het overal sfeervol, maar ook zeer praktisch is. De woning is voorzien van een alarmsysteem. De gehele begane grond is voorzien van een prachtige leistenen vloer en de kelder van een plavuizenvloer, beide zijn voorzien van vloerverwarming. Het landhuis is volledig geïsoleerd.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons