Terug naar overzicht

VERKOCHT

Dalkruid 21-B, 7443 LE Nijverdal
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 526 m3
  • Woonoppervlakte: 161 m2
  • Kavel: 4800 m2
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3
Korte omschrijving

Op de grens van de bebouwde kom van Nijverdal en het prachtige platteland met natuurgebied het Wierdense Veld om de hoek, bieden we dit nette landhuis met royaal bijgebouw aan op een kavel van maar liefst 4.800 m². In 1994 is op deze toplocatie dit perfect afgewerkte landhuis met grote schuur gebouwd. In eerste instantie… Lees meer

Volledige omschrijving

Op de grens van de bebouwde kom van Nijverdal en het prachtige platteland met natuurgebied het Wierdense Veld om de hoek, bieden we dit nette landhuis met royaal bijgebouw aan op een kavel van maar liefst 4.800 m².

In 1994 is op deze toplocatie dit perfect afgewerkte landhuis met grote schuur gebouwd. In eerste instantie is de schuur gebouwd om hobbymatig vee te houden. Thans is deze hobby ten einde en is het een multifunctionele ruimte.

Dit object biedt een unieke mix van mogelijkheden. Vanuit deze prachtige plek heeft u de stedelijke voorzieningen van Nijverdal binnen handbereik, terwijl de schuur en kavel van dusdanige aard zijn, dat u zelf paarden of andere huisdieren kunt houden. Bovendien zijn aangrenzend tal van uitrij- en recreatiemogelijkheden in een buitengewoon fraai gebied.

Vanaf de rustige weg “Dalkruid” zijn er twee opritten, de één voorzien van een siergesmeden hek om het landhuis te bereiken, de ander voor het bijgebouw. Op het keurig aangeklede erf is plaats voor meerdere auto’s en kan ook goed, met bijvoorbeeld trailers, worden gemanoeuvreerd. Rondom het huis is een keurige tuin aangelegd met aan de achterzijde een heerlijk ruim terras. Aan de westzijde grenst de kavel aan een kleine beekloop met groene oevers. Op eigen kavel zijn enkele bomen geplant, waaronder fruitbomen, een rode beuk en leilinden. Aan de achterzijde en oostelijke zijde van de kavel is een weids uitzicht over de landerijen. Enkele kleinere hobbyweides zijn hier ingericht voor het houden van kleinvee. Uiteraard kunnen deze weiden bij de tuin worden getrokken.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons