Terug naar overzicht

VERKOCHT

Rikkerinksweg 2- 2a, 7495 RM Ambt Delden
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 675 m3
  • Woonoppervlakte: 200 m2
  • Kavel: 54460 m2
  • Kamers: 1
Korte omschrijving

Multifunctioneel ontwikkel object Midden in Twente in de gemeente Hof van Twente ligt deze voormalige boerderij met dubbel woonhuis en bijgebouwen op een perceel van ruim 5 hectare. Het object heeft (nog) een agrarische bestemming waardoor de ontwikkelmogelijkheden talrijk zijn. Omvorming naar een riant woonobject met bijvoorbeeld meerdere wooneenheden en het rangschikken naar een fiscaal… Lees meer

Volledige omschrijving

Multifunctioneel ontwikkel object

Midden in Twente in de gemeente Hof van Twente ligt deze voormalige boerderij met dubbel woonhuis en bijgebouwen op een perceel van ruim 5 hectare. Het object heeft (nog) een agrarische bestemming waardoor de ontwikkelmogelijkheden talrijk zijn. Omvorming naar een riant woonobject met bijvoorbeeld meerdere wooneenheden en het rangschikken naar een fiscaal aantrekkelijk NSW landgoed behoort tot de mogelijkheden.

Centraal in Twente, volop natuur en voorzieningen in de buurt
De ligging is ideaal, centraal in Twente in de driehoek Delden, Goor, Enter, nabij het in 2017 nieuw ingerichte natuurgebied Deldenerbroek. Hier ontstaat prachtige natuur. Dwars door het gebied stroomt namelijk de Hagmolenbeek, die vanaf het Twentekanaal tot aan de Regge meeanderend is gemaakt en verbreed. Aan weerszijden van de beek is een natuurgebied van circa 80 hectare ingericht. De natuur kan hier ongeremd haar gang gaan tussen de vochtige hooilanden, bloemrijke graslanden en kruidenrijke akkers. Een prachtig gebied om vanuit de Rikkerinksweg te voet of per fiets te verkennen en door te rijden richting Landgoed Twickel met haar uitgestrekte bossen en natuurgebied.

Rondom dit gebied liggen enkele plaatsen met een krachtige kern en de nodige bedrijvigheid waardoor voorzieningen als het ware binnen handbereik zijn. Grootstedelijke voorzieningen zijn te vinden in Hengelo, Almelo en Enschede, die mede dankzij de goede wegenstructuur waaronder de A1 en A35 in no-time te bereiken zijn. Ook het NS station in het naburige Goor is vlot te bereiken.

De boerderij
Het erf van de boerderij ligt midden in het ruime perceel van 5.44.60 ha. Via een eigen oprijlaan vanaf de Rikkerinksweg wordt het erf bereikt. Volop privacy met uitzicht over de eigen landerijen!

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons