Terug naar overzicht

VERKOCHT

Koppelsbrink 24, 7622 CV Borne
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 9 m3
  • Woonoppervlakte: 1 m2
  • Kavel: 678 m2
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3
Korte omschrijving

Unieke bouwkavel in Oud-Borne!! Het lijkt onmogelijk nieuw te bouwen in het beschermde stads- en dorpsgezicht van Oud Borne. Toch is het mogelijk. Op een goed gesitueerde kavel van maar liefst 678 m² kan een nieuw herenhuis worden gebouwd van maar liefst 860 m³ met een bijgebouw van ruim 200 m³. De bouwkavel is gelegen… Lees meer

Volledige omschrijving

Unieke bouwkavel in Oud-Borne!!

Het lijkt onmogelijk nieuw te bouwen in het beschermde stads- en dorpsgezicht van Oud Borne. Toch is het mogelijk. Op een goed gesitueerde kavel van maar liefst 678 m² kan een nieuw herenhuis worden gebouwd van maar liefst 860 m³ met een bijgebouw van ruim 200 m³.

De bouwkavel is gelegen in “Oud-Borne” nabij het gezellige centrum van Borne met alle voorzieningen op loopafstand. “Oud-Borne” heeft een aantal indrukwekkende bezienswaardigheden: de Klopjeswoningen, het Bussemakershuis en de Oude kerk.
Door de ligging van Borne in hartje Twente met zijn uitstekende infrastructuur zijn onder andere de steden Hengelo, Enschede en Almelo vlot te berijden. Borne bevindt zich in een prachtige omgeving die veel fiets- en wandelmogelijkheden biedt onder andere op het zeer fraaie landgoed Twickel.

Bestaande woning
Op de kavel staat een bestaande woning in slechte staat. Bij nieuwbouw op de kavel dienen de karakteristieke buitenmuren gehandhaafd te worden. Deze muren zijn recent nog van een nieuwe knipvoeg voorzien. De rest van de woning kan dan geamoveerd worden.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons