Terug naar overzicht

VERKOCHT

Spolmanweg 2, 7637 PL Oud Ootmarsum
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 575 m3
  • Woonoppervlakte: 137 m2
  • Kavel: 27490 m2
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3
Korte omschrijving

Grenzend aan het pittoreske Ootmarsum in een karakteristiek Twents glooiend landschap bieden we dit nostalgische boerenerf aan bestaande uit een vrijstaande woning en een aantal royale en authentieke bijgebouwen op een ruime kavel van circa 2,74 hectare. Deze toplocatie midden in het Nationaal Landschap Noord Oost Twente en nabij het nabij natuurgebied Het Springendal biedt… Lees meer

Volledige omschrijving

Grenzend aan het pittoreske Ootmarsum in een karakteristiek Twents glooiend landschap bieden we dit nostalgische boerenerf aan bestaande uit een vrijstaande woning en een aantal royale en authentieke bijgebouwen op een ruime kavel van circa 2,74 hectare. Deze toplocatie midden in het Nationaal Landschap Noord Oost Twente en nabij het nabij natuurgebied Het Springendal biedt diverse gebruiks- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Ligging
Vanaf de Heuvelweg in Oud Ootmarsum voert een verharde weg naar het erf dat nagenoeg midden op de ruime kavel is gesitueerd. Privacy, adembenemende vergezichten over de omliggende landerijen en op fietsafstand van het altijd gezellige Ootmarsum! Dat maakt deze plek bijzonder en uniek. Ootmarsum heeft veel te bieden op gebied van kunst, cultuur en lifestyle. Er zijn diverse galerieën en musea, maar ook veel winkels voor de dagelijkse boodschappen. Daardoor is er een levendige kern waar altijd wat te beleven is. Het Openlucht Museum aan de andere kant van het centrum geeft een fraaie kijk op het leven van vroeger met aangrenzend het Commanderieplein met onder andere een ambachtelijke bierbrouwerij, gasterij en herberg met bierspa.
Voor de liefhebber van natuur, rust en mooie landschappen zijn rondom Ootmarsum aantrekkelijke wandel- en fietspaden. Het Springendal met vele heidevelden, natuurlijke bronnen en glooiende weides behoort tot de mooiste natuurgebieden van Nederland.

De woning
De woning is in de jaren ’60 van de vorige eeuw gebouwd en kent nog de nagenoeg authentieke inrichting, relatief eenvoudig, maar met een gemoedelijke sfeer. Het betreft een karakteristieke woning welke in het verleden via inwoning door twee huishoudens werd bewoond. Afhankelijk van uw wensen kan de woning worden gemoderniseerd en verduurzaamd, maar ook nieuwbouw behoort op deze locatie tot de mogelijkheden.

Bestemming
In het thans van kracht zijnde bestemmingsplan Buitengebied 2010 heeft het object de enkelbestemming Agrarisch 2 met dubbelbestemming Waarde – Ecologie en deels de functieaanduiding specifieke vorm van agrarisch – bouwperceel grondgebonden agrarisch bedrijf, waarbinnen twee verschillende bouwvlakken aanwezig zijn. Voor meer informatie over bestemming en gebruiksmogelijkheden van dit plan verwijzen we u naar www.ruimtelijkeplannen.nl of de gemeente Dinkelland.

Kadastrale kenmerken
Het perceel is kadastraal bekend gemeente Denekamp met sectie A, nummer 3958, ter grootte van 2 ha 74 are en 90 ca. Het behoort tot de mogelijkheden om aangrenzende landbouwgrond ter grootte van 1735 m² bij te kopen.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons