Terug naar overzicht

VERKOCHT

Erve Wieldijk , Borne
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
Korte omschrijving

Park Wildyck is met recht woongeluk in het groen! Rust, ruimte, groen. Wonen op Park Wildyck is uniek. Wonen in het centrum van Borne, één van de beste woongemeenten van Nederland. Echter, met de rust van een park en directe toegang naar het groene buitengebied. Hier creëert u geheel naar uw ideeën, uw visie en… Lees meer

Omschrijving

Park Wildyck is met recht woongeluk in het groen!

Rust, ruimte, groen. Wonen op Park Wildyck is uniek. Wonen in het centrum van Borne, één van de beste woongemeenten van Nederland.

Volledige omschrijving

Park Wildyck is met recht woongeluk in het groen!

Rust, ruimte, groen. Wonen op Park Wildyck is uniek. Wonen in het centrum van Borne, één van de beste woongemeenten van Nederland.

Echter, met de rust van een park en directe toegang naar het groene buitengebied. Hier creëert u geheel naar uw ideeën, uw visie en inzichten uw eigen domein. Op een opvallend ruim bemeten perceel op een onvergelijkbare, historische en waardevolle locatie waar totaal vijftien kavels rondom een brink worden gerealiseerd. Veel groen en met kwalitatief hoogwaardige materialen in het openbaar gebied. Alles omgeven door houtwallen, bomen en een prachtige beek, is Park Wildyck gegarandeerd een investering voor nu en later!

De ruime kavels bieden u optimale privacy. Toch is er ook, voor ieder die dat wenst, het Twentse gevoel van ‘naoberschap’, doordat er vijftien kavels rondom een brink worden gepositioneerd. Kinderen, kleinkinderen; er kan veilig worden gespeeld in het park. Bovendien zijn door de locatie alle denkbare voorziening op korte afstand, zowel winkels, cultuur en maatschappelijke instellingen.
Park Wildyck ligt besloten, waardoor het beschermd voelt. Ook dat maakt Wildyck tot een bijzondere woonlocatie, waar het veilig en vertrouwd wonen en leven is.

Park Wildyck wil zich niet louter en alleen onderscheiden door de rust, de ruimte en de met zorg aangelegde parkachtige invulling. Het nieuwe wonen vraagt ook om andere elementen en dynamiek. Groen wonen betekent tegenwoordig immers óók duurzaam wonen. Daarom biedt Park Wildyck een waardevolle ondersteuning als het gaat om het terugdringen van het energieverbruik.

Park Wildyck is een uniek project. In alle opzichten. De bijzonder lage grondprijs, de ruime kavels en niet in de laatste plaats de exclusieve locatie. Als bewoner van Park Wildyck beleeft u enerzijds het ‘buitengevoel’, anderzijds woont u nabij het knusse dorpshart van Borne. Een wandeling van slechts enkele minuten door de pittoreske straatjes van Oud-Borne brengt u al in het centrum. Met delicatessenwinkels, exclusieve modezaken, interieur en antiek, boeken en lifestyle: het aantal speciaalzaken is opvallend. Verder vindt u in Borne gezellige terrasjes, restaurants. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er meerdere grote supermarkten en is er iedere woensdag een leuke weekmarkt.

De ligging van Park Wildyck is ook zo aantrekkelijk door de rust en het vele groen. Het buitengebied, de bossen van Twickel en het mooie Twentse coulissenlandschap, het is allemaal snel bereikbaar per fiets. Zoals ook de grote omliggende steden Enschede, Hengelo en Almelo met een groot cultureel aanbod, van theater tot bioscopen, van uitgaansgelegenheden tot winkelstraten, onderwijsinstellingen en meer.

Park Wildyck onderscheidt zich door al die elementen. Een prachtige, in parkstijl aangelegde woonlocatie, met riante kavels waar u al uw woonwensen kunt realiseren. Een ligging die bijzonder is en rust, ruimte en groen garandeert.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons