Terug naar overzicht

VERKOCHT

Oosterveldsweg 14, 7662 PW Hezingen
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
Korte omschrijving

NSW Landgoed “De Breuker” Gelegen in één van de fraaiste natuurgebieden van Twente onder de rook van Ootmarsum. Een onbeschrijfelijk mooi landgoed midden in het prachtige glooiende natuurlandschap van Noord-Oost Twente in het door natuurkenners zeer gewaardeerde Springendal te Ootmarsum. Het landgoed is circa 8,7 ha groot en omvat een onder architectuur gebouwd volumineus neo-Saksisch… Lees meer

Volledige omschrijving

NSW Landgoed “De Breuker”

Gelegen in één van de fraaiste natuurgebieden van Twente onder de rook van Ootmarsum.

Een onbeschrijfelijk mooi landgoed midden in het prachtige glooiende natuurlandschap van Noord-Oost Twente in het door natuurkenners zeer gewaardeerde Springendal te Ootmarsum. Het landgoed is circa 8,7 ha groot en omvat een onder architectuur gebouwd volumineus neo-Saksisch landhuis met buitenzwembad, een bijzonder koetshuis, paardenstallen, tuinen, meerdere weiden, bossen en een natuurlijke bronvijver! Met ontzettend veel gevoel en liefde voor het oeroude typisch Twentse landschap is hier de afgelopen twintig jaar een prachtig woonjuweel gecreëerd.

Landgoed “De Breuker” is geheel gerangschikt onder de Natuurschoonwet 1928 als niet opengesteld landgoed. Hierdoor geniet u naast de prachtige natuur van diverse fiscale voordelen.

Situering
Nabij Ootmarsum
Hezingen is gelegen in Noord-Oost Twente in een stilte gebied op wandel- en fietsafstand van Ootmarsum. Dit pittoreske stadje in het fraaie Twentse coulisselandschap is een cultuurhistorisch bolwerk met waardering voor aloude nostalgische gebruiken. Vele kunstgalerieën en diverse horeca etablissementen zorgen voor gezelligheid en bezienswaardigheden in de buurt. Altijd leuk om te bezoeken samen met uw gasten.
In een mum van tijd, bent u zonder files in de omliggende Twentse steden zoals Enschede, Hengelo en Almelo van waaruit u perfecte aansluitingen heeft op het snel- en spoorwegennet naar andere regio’s in Nederland of het nabije Duitsland.

Resumerend: een subliem landgoed in perfecte staat van onderhoud, in één van de mooiste gebieden van het land. Een uniek bezit en een voorrecht om hier te wonen!

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons