Terug naar overzicht

VERKOCHT

Vretberg 2, 7546 PE Enschede
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Kavel: 2200 m2
Korte omschrijving

Op een bijzonder fraaie locatie in het buitengebied, nabij de stadsrand van Enschede, bevindt zich midden in het fraaie groen deze ruime bouwkavel van 2200 m². Op deze kavel staat een slooprijpe woning met een aantal eveneens slooprijpe bijgebouwen. Een unieke kans om uw eigen droomwoning te bouwen. De kavel ligt in een omgeving met… Lees meer

Volledige omschrijving

Op een bijzonder fraaie locatie in het buitengebied, nabij de stadsrand van Enschede, bevindt zich midden in het fraaie groen deze ruime bouwkavel van 2200 m². Op deze kavel staat een slooprijpe woning met een aantal eveneens slooprijpe bijgebouwen. Een unieke kans om uw eigen droomwoning te bouwen.

De kavel ligt in een omgeving met verspreid liggende woningen in een bosrijk gebied nabij het Rutbeek met tal van faciliteiten en op korte afstand van natuurgebied Buurserzand met een werkelijk unieke mogelijkheid voor wandelen en fietsen. De bebouwde kom van Enschede ligt eveneens op steenworp afstand met bijvoorbeeld een fietstocht van slechts 5 minuten zijn dagelijkse voorzieningen zoals winkels en lagere scholen al te bereiken.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons