Terug naar overzicht

VERKOCHT

Beldmansweg 2-A, 7466 PG Zuna
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 1220 m3
  • Woonoppervlakte: 328 m2
  • Kavel: 32535 m2
  • Kamers: 7
  • Slaapkamers: 3
Korte omschrijving

Een verborgen parel, zo is dit fraaie buitengoed met rietgedekt klassiek landhuis, zwembad en multifunctionele bijgebouwen met recht te kwalificeren. Gelegen op een ruime parkachtige kavel met een grote natuurvijver, buitenzwembad, meerdere zitjes en een boomgaard. De hele kavel is fraai omzoomd door groen en omheind met een hekwerk zodat uw privacy optimaal gewaarborgd is…. Lees meer

Volledige omschrijving

Een verborgen parel, zo is dit fraaie buitengoed met rietgedekt klassiek landhuis, zwembad en multifunctionele bijgebouwen met recht te kwalificeren.

Gelegen op een ruime parkachtige kavel met een grote natuurvijver, buitenzwembad, meerdere zitjes en een boomgaard. De hele kavel is fraai omzoomd door groen en omheind met een hekwerk zodat uw privacy optimaal gewaarborgd is. Zoals de huidige bewoners zeggen: “je hoeft niet op vakantie als je hier woont…” is hier echt van toepassing! Na de toegangspoort gepasseerd te zijn, ervaart u al snel het vrije gevoel, de ruimte en de mogelijkheid om volop te genieten van het goede leven.

Het landhuis is op een gunstige locatie gelegen tussen Nijverdal en Rijssen, met de op-en afritten van de A35 binnen enkele autominuten. Betreffende voorzieningen zoals winkels, horeca, sport of onderwijs kunt u profiteren van het beste van beide plaatsen. Alles bevindt zich op een vriendelijke afstand.
ervaart u elke dag vakantie….

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons