Terug naar overzicht

VERKOCHT

Hoofdstraat 52, 7561 AC Deurningen
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 2360 m3
  • Woonoppervlakte: 570 m2
  • Kavel: 7490 m2
  • Kamers: 10
  • Slaapkamers: 6
Korte omschrijving

Wauw, wat een onverwachte parel, wat een heerlijke en bijzondere plek! Het gevoel van buitenaf wonen midden in de dorpskern van Deurningen in een magnifieke zeer goed onderhouden woonboerderij op een kavel van maar liefst 7490 m². Een fraaie groene omzooming en een veelheid aan grote volwassen bomen zorgen voor een bijzonder privacyvol geheel. Op… Lees meer

Volledige omschrijving

Wauw, wat een onverwachte parel, wat een heerlijke en bijzondere plek! Het gevoel van buitenaf wonen midden in de dorpskern van Deurningen in een magnifieke zeer goed onderhouden woonboerderij op een kavel van maar liefst 7490 m². Een fraaie groene omzooming en een veelheid aan grote volwassen bomen zorgen voor een bijzonder privacyvol geheel. Op een mooie zomerdag zwemmen in en ’s winters wellicht schaatsen op uw eigen vijver, een ongekende luxe. Zowel binnen als buiten wordt u meermalen verrast, we nemen u graag mee.
De boerderij is ruim100 jaar! Oud in de basis, maar door de huidige bewoners altijd tot in de puntjes onderhouden. Zwarte luiken, rieten kap, de “boeren”bloemperken, een bentheimer put met hefboom, allemaal zaken die het geheel een zeer authentieke en fraaie uitstraling geven. En dan is de binnenzijde nog niet eens benoemd….

Deze volumineuze woonboerderij ligt in de dorpskern van Deurningen, een dorp waar het hele jaar door wat te beleven is, maar waar het ook heerlijk rustig kan zijn. Middenstand, basisonderwijs en horeca zijn hier te vinden, als ook een actief verenigingsleven op allerhande gebieden. Grootstedelijke voorzieningen vindt u in de nabijgelegen steden Hengelo, Oldenzaal, Borne en Enschede, die per fiets, openbaar vervoer en auto supersnel bereikbaar zijn. Binnen een aantal minuten bent u op de autosnelweg A1.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons