Terug naar overzicht

VERKOCHT

Bentelosestraat 1A, 7496 PE Hengevelde
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 1626 m3
  • Woonoppervlakte: 353 m2
  • Kavel: 3500 m2
  • Kamers: 8
  • Slaapkamers: 6
Korte omschrijving

Wonen aan de rand van Hengevelde in een prachtig ruim vrijstaand landhuis met inpandige garage. Hier is het pur sang genieten van het buitenleven met het gemak van een levendige dorpskern om de hoek. Het perceel is circa 3500 m² groot, aan de straatzijde besloten ingericht, aan de achterzijde heerlijk vrij met een fantastisch uitzicht… Lees meer

Volledige omschrijving

Wonen aan de rand van Hengevelde in een prachtig ruim vrijstaand landhuis met inpandige garage. Hier is het pur sang genieten van het buitenleven met het gemak van een levendige dorpskern om de hoek. Het perceel is circa 3500 m² groot, aan de straatzijde besloten ingericht, aan de achterzijde heerlijk vrij met een fantastisch uitzicht over de landerijen.

Ligging
De woning ligt tegen de kern van Hengevelde aan de doorgaande weg richting Bentelo. Hengevelde is een bruisend dorp in Twente met een goede middenstand, veel bedrijvigheid, basisonderwijs en volop sportfaciliteiten. Omliggende plaatsen zoals Haaksbergen, Goor, Delden en Hengelo zijn vlot te bereiken, ook per openbaar vervoer. De snelweg A1 en de N18 zijn bereikbaar binnen 15 minuten.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons