Terug naar overzicht

VERKOCHT

Woestendijk 2, 7641 PD Wierden
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 2117 m3
  • Woonoppervlakte: 406 m2
  • Kavel: 5460 m2
  • Kamers: 8
  • Slaapkamers: 5
Korte omschrijving

Aan de rand van de bebouwde kom van Wierden in een zeer rustige omgeving, ligt fraai in het groen verscholen een onder architectuur gebouwde en luxe ingerichte villa uitgerust met onder andere een wellness, een buitenzwembad in een zonovergoten tuin met volledige privacy. Een uniek object voor de echte levensgenieters! Ligging Deze villa is ideaal… Lees meer

Volledige omschrijving

Aan de rand van de bebouwde kom van Wierden in een zeer rustige omgeving, ligt fraai in het groen verscholen een onder architectuur gebouwde en luxe ingerichte villa uitgerust met onder andere een wellness, een buitenzwembad in een zonovergoten tuin met volledige privacy. Een uniek object voor de echte levensgenieters!

Ligging
Deze villa is ideaal gelegen op de grens van Twente en Salland. Wonen aan de rand van Wierden aan een rustige straat met op korte afstand een ruim aanbod van voorzieningen, zoals scholen, diverse sportfaciliteiten en een gezellig centrum met een keur aan leuke winkels en zeer goede en sfeervolle horeca.
De villa grenst ook aan een mooi buitengebied, waarbij natuurgebied het Wierdense Veld en recreatiegebied Het Lageveld absoluut vermeldenswaardig zijn.
En dan de bereikbaarheid. Binnen enkele minuten bent u op de A35 richting Almelo, Hengelo en Enschede maar ook Deventer, Zwolle, Ommen of Hardenberg zijn in een mum van tijd te bereiken. En vanuit NS station Wierden zijn vele bestemmingen vlot en comfortabel met de trein te bereizen.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons