Terug naar overzicht

VERKOCHT

Huttemansweg 3a, 7468 RL Enter
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 610 m3
  • Woonoppervlakte: 133 m2
  • Kavel: 3675 m2
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3
Korte omschrijving

Vrij wonen op een prachtige plek in de buurtgemeenschap Enterbroek. Een prachtige groene omgeving, een oase van rust en volop privacy. Kernwoorden welke zeer goed passen bij dit woonhuis met verbouwde deel en vrijstaand bijgebouw. Genieten met een grote G van de rust, ruimte en het fraaie buitengebied. De eiken langs de Huttemansweg zijn hier… Lees meer

Volledige omschrijving

Vrij wonen op een prachtige plek in de buurtgemeenschap Enterbroek.

Een prachtige groene omgeving, een oase van rust en volop privacy. Kernwoorden welke zeer goed passen bij dit woonhuis met verbouwde deel en vrijstaand bijgebouw. Genieten met een grote G van de rust, ruimte en het fraaie buitengebied. De eiken langs de Huttemansweg zijn hier nog maar een begin van.

Deze woning is gelegen op een kavel van maar liefst ruim 3600 m² en is nog grotendeels in authentieke staat. Gezien de ouderdom van de opstallen en de staat van onderhoud moet er rekening gehouden worden met een stevige renovatie waarbij uitbreiding van de bestaande bouw zeer goed mogelijk is. Vanwege de fraaie ligging in het landelijke gebied en de omliggende bebouwing zou ook complete nieuwbouw een zeer goede optie kunnen zijn.

De kavel biedt u voldoende mogelijkheden voor het uitoefenen van diverse hobby’s als ook het houden van enkele hobbydieren.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons