Terug naar overzicht

VERKOCHT

Ganzenbosdijk 10, 7554 PS Hengelo
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 480 m3
  • Woonoppervlakte: 118 m2
  • Kavel: 6940 m2
  • Kamers: 6
  • Slaapkamers: 3
Korte omschrijving

Vrij wonen op een fantastische plek nabij het dorp Beckum. Dit woonhuis met aanbouw en grote schuur is gelegen op een ruime kavel van 6.940 m² in een fraaie groene omgeving met verspreid liggende woningen. De kavel is dermate groot dat er mogelijkheden zijn voor het houden van kleinvee of het creëren van een landschapstuin…. Lees meer

Volledige omschrijving

Vrij wonen op een fantastische plek nabij het dorp Beckum.
Dit woonhuis met aanbouw en grote schuur is gelegen op een ruime kavel van 6.940 m² in een fraaie groene omgeving met verspreid liggende woningen. De kavel is dermate groot dat er mogelijkheden zijn voor het houden van kleinvee of het creëren van een landschapstuin. De kavel reikt tot aan de Wolfkaterbeek. De royale schuur biedt mogelijkheden voor tal van ruimtevragende hobby’s.

Ligging
Beckum ligt zeer centraal tussen Hengelo, Enschede, Haaksbergen en Delden. Deze steden zijn snel en goed per fiets of auto te bereiken. Voor degene die verder moet reizen is Beckum een ideaal vertrekpunt. Op slechts enkele autominuten zijn de opritten naar de autosnelweg A1/A35 gelegen. Overigens zijn vanuit Beckum de plaatsen Hengelo en Haaksbergen ook per openbaar vervoer te bereiken. Iedere 15 minuten vertrekt er een bus van en naar Haaksbergen of Hengelo.

De woning
Het woonhuis is in 1976 gebouwd en nog grotendeels in authentieke staat. Aan het woonhuis is een aanbouw gerealiseerd die woning en bijbehorende schuur met elkaar verbindt. De woning is knus, de inhoud van het woongedeelte bedraagt circa 480 m³ met een gebruiksoppervlakte wonen van circa 118 m². De overige inpandige ruimte bestaat uit garage/berging/werkplaats en een voormalige stalruimte met een inhoud van maar liefst 686 m³.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons