Terug naar overzicht

VERKOCHT

Vergertweg 219, 7524 PN Enschede
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 674 m3
  • Woonoppervlakte: 137 m2
  • Kavel: 3882 m2
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3
Korte omschrijving

In het landschappelijke fraaie buitengebied van Enschede, niet ver van de dorpskern van Lonneker, staat deze vrijstaande woning met diverse bijgebouwen op een deze ruime kavel van 3572 m². Gezien de onderhoudsstaat van de opstallen ligt nieuwbouw het meest voor de hand. Een unieke kans om uw eigen droomwoning op deze aantrekkelijke plek te realiseren…. Lees meer

Volledige omschrijving

In het landschappelijke fraaie buitengebied van Enschede, niet ver van de dorpskern van Lonneker, staat deze vrijstaande woning met diverse bijgebouwen op een deze ruime kavel van 3572 m². Gezien de onderhoudsstaat van de opstallen ligt nieuwbouw het meest voor de hand. Een unieke kans om uw eigen droomwoning op deze aantrekkelijke plek te realiseren.

Dit object wordt bereikt via een kleine zijweg van de Vergertweg en maakt onderdeel van een groepje van vier woningen die hier rond de jaren zestig zijn gesticht. De zijweg is gemeenschappelijk eigendom. Het te verkopen perceel ligt geheel vrij aan het einde van de weg. Rondom de woning kunt u genieten van een vrij uitzicht op de omgeving. Het perceel met diverse solitaire bomen een kleine weide en een bijbehorend bos is een waar paradijs voor de tuin- en natuurliefhebbers. Ook het houden van hobbydieren behoort hier tot de mogelijkheden.

De ligging van deze kavel is zeer gewild, nabij Lonneker in een prachtige natuurrijke omgeving met veel recreatiemogelijkheden. Basisfaciliteiten liggen op korte afstand in het nabijgelegen Lonneker, maar ook het centrum van Enschede met grootstedelijke voorzieningen is vlot en zelfs per fiets te bereiken.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons