Terug naar overzicht

Vrijstaande woning

Vergertweg 200, 7524 PP Enschede
Vraagprijs € 750.000 k.k.
Terug naar overzicht
Plan bezichtiging
Overzicht
Omschrijving
Plattegrond
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 593 m3
  • Woonoppervlakte: 155 m2
  • Kavel: 9920 m2
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4
Korte omschrijving

Heerlijk vrij wonen in het prachtige Twentse buitengebied met de voorzieningen van het dorp Lonneker en de steden Hengelo en Enschede om de hoek? Dat is mogelijk met dit zeer courante object bestaande uit een perceel van bijna 1 hectare, een zeer degelijke en goed onderhouden vrijstaande woning, 2 multifunctionele bijgebouwen en een flinke weide!… Lees meer

Volledige omschrijving

Heerlijk vrij wonen in het prachtige Twentse buitengebied met de voorzieningen van het dorp Lonneker en de steden Hengelo en Enschede om de hoek? Dat is mogelijk met dit zeer courante object bestaande uit een perceel van bijna 1 hectare, een zeer degelijke en goed onderhouden vrijstaande woning, 2 multifunctionele bijgebouwen en een flinke weide!

Ligging
Dit erf is goed gesitueerd in het fraaie buitengebied met zijn glooiende landerijen, weelderig groene houtwallen en op korte afstand van de gezellige dorpskern van Lonneker. Met tal van fiets- en wandelroutes in de buurt en de gemoedelijke nuchtere Twentse mentaliteit, overheerst hier het heerlijke vakantiegevoel…
Ook het doen van bijvoorbeeld de dagelijkse boodschappen kan eenvoudig zonder stress. De winkels in de kern van het dorp Lonneker zijn binnen enkele minuten te bereiken. Enschede, Oldenzaal en ook Hengelo zijn binnen zeer afzienbare tijd bereikbaar evenals de opritten naar de autosnelweg A1.

Het woonhuis
Dit levensloopbestendig huis met op de begane grond een slaap- en badkamer is in 1993 gebouwd en sindsdien netjes onderhouden. De woonoppervlakte bedraagt circa 155 m² en de inhoud ongeveer 593 m³. Het van kracht zijnde bestemmingsplan geeft aan dat hier een woning met een inhoud van 750 m³ mag staan. Een uitbreiding behoort dus tot de mogelijkheden.

Indeling begane grond:
Entree / hal met een solide natuurstenen trap, gastentoilet, meterkast, kelderkast en garderobe.
De lichte woonkamer is voorzien van een schouw met gashaard om de koelere avonden snel aangenaam te maken. De schuifpui geeft een prettige doorgang naar het terras aan de zijkant van het huis. Recent is de vloer voorzien van een pvc-vloer in houtstructuur.
Aangrenzend is de keuken gesitueerd en voorzien van een inbouwkeuken met de nodige apparatuur.
Slaapkamer met een vaste kast en ensuite een badkamer, voorzien van douche en wastafel
Bijkeuken met een achterentree, opstelplaats voor witgoed en de cv-ketel en een handig watertappunt met uitstortgootsteen.
Indeling eerste verdieping:
Overloop met vide
Royale hoofdslaapkamer met inbouwkasten en directe toegang naar de badkamer;
2 min of meer indentieke slaapkamers
Badkamer voorzien van ligbad, douchehoek, badmeubel en toilet.
Tweede verdieping:
Een bergzolder bereikbaar met een vlizotrap via een van de slaapkamers.

Bijgebouwen:
Op het terrein staan 2 degelijke bijgebouwen welke voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden:
* Een in spouw metselwerk en met pannen gedekte schuur / garage van circa 8 x 11 meter. De schuur is opgedeeld in verschillende compartimenten waaronder een gedeelte voor stalling van de auto, een werkplaats en een veestal. De bovenverdieping is uitgevoerd in een zware betonvloer en biedt verrassend veel ruimte. Het gebouw is multifunctioneel bruikbaar door de degelijke opzet, de automatische garagedeur en de water en elektriciteitsaansluitingen.
* Een oorspronkelijk in hout opgetrokken schuur welke later aan de buitenzijde is voorzien van een onderhoudsarme damwandprofielplaat. Met een afmeting van circa 6 x 24 meter is dit bouwwerk zeer ruim en ingedeeld met een garage / werkplaats, een opslagruimte, een paardenstal met wasplaats c.q. hooiopslag en 2 paardenboxen.

Buiten
Het erf is toegankelijk via een fraai siergesmeden poort. Rondom de woning en bijgebouwen is erfverharding van klinkers aanwezig met voldoende ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s. Zowel voor als aan de zijkant van de woning zijn leilindes gepland waardoor er altijd een groot gevoel van privacy is. De tuin is keurig aangelegd met aan de zijkant een fijn beschut terras.
Achter het erf ligt een goed bemeten weiland waardoor het houden van paarden of andere hobbydieren zeer goed mogelijk is. Ook voor de tuinliefhebber biedt dit stuk grond een fijne uitdaging.

Plattegrond
Volg ons