Terug naar overzicht

VERKOCHT

Bergweg 30, 7524 CW Enschede
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 460 m3
  • Woonoppervlakte: 106 m2
  • Kavel: 693 m2
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3
Korte omschrijving

Gesitueerd midden in het zeer gewilde dorp Lonneker, nabij de dorpskern en het buitengebied, staat deze keurige vrijstaande woning met aangebouwde stenen garage, eigen oprit en voldoende parkeergelegenheid voor de woning. De kavel is maar liefst 693 m² groot en dat midden in een dorpskern. Ligging Het dorp Lonneker is altijd al zeer in trek… Lees meer

Volledige omschrijving

Gesitueerd midden in het zeer gewilde dorp Lonneker, nabij de dorpskern en het buitengebied, staat deze keurige vrijstaande woning met aangebouwde stenen garage, eigen oprit en voldoende parkeergelegenheid voor de woning. De kavel is maar liefst 693 m² groot en dat midden in een dorpskern.

Ligging
Het dorp Lonneker is altijd al zeer in trek geweest bij menig huizenbezitter. Een gemoedelijk klein dorp met de nodige voorzieningen op gebied van middenstand, basisonderwijs en sport. Zowel de steden Enschede, Hengelo als Oldenzaal zijn op fietsafstand, met de auto bent u binnen 5 minuten op de A1 naar het westen of het buurland Duitsland. Voor de ontspanning ligt rondom Lonneker een prachtig natuurgebied en ook golfbaan Sybrook ligt om de hoek.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons