Terug naar overzicht

VERKOCHT

Tramstraat 14, 7001 CH Doetinchem
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 325 m3
  • Woonoppervlakte: 105 m2
  • Kamers: 3
  • Slaapkamers: 2
Korte omschrijving

Wonen aan de oever van de Oude IJssel met vrij uitzicht over de rivier en de jachthaven en toch op een steenworp afstand van het centrum van Doetinchem, kan dat? Ja dat kan! Dit 3-kamer appartement met een woonoppervlakte van ca. 105 m² met ruime L-vormige woonkamer en een royaal balkon op het zuidwesten is… Lees meer

Volledige omschrijving

Wonen aan de oever van de Oude IJssel met vrij uitzicht over de rivier en de jachthaven en toch op een steenworp afstand van het centrum van Doetinchem, kan dat?
Ja dat kan!

Dit 3-kamer appartement met een woonoppervlakte van ca. 105 m² met ruime L-vormige woonkamer en een royaal balkon op het zuidwesten is gelegen op een prachtige locatie in het centrum van Doetinchem.
Het appartement ligt op de 1e etage. Je hebt vrij uitzicht over de Oude IJssel, de jachthaven en sportvelden. Het centrum is voor de dagelijkse boodschappen of om uitgebreid te winkelen, voor lunch of diner in een van de vele restaurants is op loopafstand. Doetinchem is ook een heerlijke stad voor gewoon een eenvoudig ommetje. Het gezellige stadscentrum van Doetinchem, de hoofdstad van de Achterhoek, heeft een heel veelzijdig winkelaanbod. Je treft er bovendien tal van goede restaurants, gezellige grand cafés, bioscoop en theater Amphion. Dit allemaal op een loopafstand van nog geen 300 meter!

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons