Terug naar overzicht

VERHUURD

Commanderieplein 1, 7631 EA Ootmarsum
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
Korte omschrijving

Wonen en werken in de markante toren op het Commanderieplein Op de plek waar 800 jaar geleden de Ridders der Duitse Orde van de Commanderie Ootmarsum zetelde, is in de afgelopen periode het nieuwe Commanderieplein gerealiseerd. Het in verval geraakte terrein nabij het gezellige en pittoreske centrum van Ootmarsum is omgeturnd tot een bruisende plek… Lees meer

Volledige omschrijving

Wonen en werken in de markante toren op het Commanderieplein

Op de plek waar 800 jaar geleden de Ridders der Duitse Orde van de Commanderie Ootmarsum zetelde, is in de afgelopen periode het nieuwe Commanderieplein gerealiseerd. Het in verval geraakte terrein nabij het gezellige en pittoreske centrum van Ootmarsum is omgeturnd tot een bruisende plek waar historie, natuur en cultuur hand in hand gaan. Op dit plein zijn o.a. een ambachtelijke bierbrouwerij en brasserie gevestigd. De fraaie toren is bestemd voor wonen en werken. Beneden een zeer ruim licht atelier en daarboven een bijbehorend luxe bedrijfswoning over 3 verdiepingen.

Indeling:
Begane grond: Entree/hal met gastentoilet, trapopgang en meterkast, zeer grote fraaie atelierruimte (circa 40 m²) met veel lichtinval, berging met achteringang.
1e Verdieping: Overloop, ruime woonkamer met rondom zicht op het unieke plein, keuken met inbouwkeuken v.v. apparatuur.
2e Verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet.
3e Verdieping: Overloop, 4e slaapkamer voorzien van een luxe bad.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons