Terug naar overzicht

VERKOCHT

Telgenkampsweg 2, 7665 RT Albergen
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 1140 m3
  • Woonoppervlakte: 171 m2
  • Kavel: 8020 m2
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 2
Korte omschrijving

In het groene buitengebied van Albergen ligt een zeer fraai ingericht en besloten perceel van circa 8000 m² met een vrijstaand woonhuis en multifunctionele garage. Ligging Dit zeer net onderhouden object ligt op de hoek Telgenkampsweg – Ootmarsumseweg en halverwege Albergen en Mariaparochie. De diepe voortuin geeft het geheel een mooie uitstraling, de ruime achtertuin… Lees meer

Volledige omschrijving

In het groene buitengebied van Albergen ligt een zeer fraai ingericht en besloten perceel van circa 8000 m² met een vrijstaand woonhuis en multifunctionele garage.

Ligging
Dit zeer net onderhouden object ligt op de hoek Telgenkampsweg – Ootmarsumseweg en halverwege Albergen en Mariaparochie. De diepe voortuin geeft het geheel een mooie uitstraling, de ruime achtertuin levert de bewoners veel privacy op. Albergen en Mariaparochie bieden beide de nodige basisvoorzieningen. Voorzieningen zoals onderwijs, theater, ziekenhuis enzovoort zijn op slechts enkele autominuten gelegen in het naburige Almelo. De snelweg A1 is met 15 autominuten te bereiken.

Erf
Vanaf de Telgenkampsweg is er een lange oprijlaan geflankeerd door rode beuken voor de woning langs naar de parkeergelegenheid aan de zijkant van de woning.
De voorzijde ligt door een zeer diepe voortuin met voornamelijk gazon op een goede afstand van de weg. Het huis wordt omzoomd door een zeer nette tuin die de nodige privacy biedt. De forse natuurvijver met zitje is een heerlijk rustgevend plekje. De achtertuin is een plaatje en vormt een geheel besloten eigen wereld. Hier treft u een aparte weide met vijver voor ganzen, een boomgaard met diverse fruitbomen, een afbakening van robuuste eiken, fraai gevormde leilinden, kleurige rododendrons, hosta’s, een fris groen gazon en een pergola met blauwe regen rondom het terras. Overal zijn hoekjes en plekjes om te genieten van zon en schaduw, maar vooral van de rust die deze tuin uitstraalt. Om een compleet beeld te krijgen nodigen we u graag uit dit fraaie erf met eigen ogen te komen aanschouwen!

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons