Terug naar overzicht

VERKOCHT

Vogelpoelweg 8, 7596 MK Rossum
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 1334 m3
  • Woonoppervlakte: 387 m2
  • Kavel: 3475 m2
  • Kamers: 6
  • Slaapkamers: 5
Korte omschrijving

Een zo goed als nieuwe woonboerderij met kapschuur op een perceel van circa 3475 m² onderdeel uitmakend van het NSW gerangschikte Landgoed AA Vonders, op de grens van buurtschap Volthe en het buitengebied van Denekamp. Gelegen op één van de mooiste plekjes in een coulisselandschap van het authentieke Twente, ingebed tussen het landgoed Singraven en… Lees meer

Volledige omschrijving

Een zo goed als nieuwe woonboerderij met kapschuur op een perceel van circa 3475 m² onderdeel uitmakend van het NSW gerangschikte Landgoed AA Vonders, op de grens van buurtschap Volthe en het buitengebied van Denekamp. Gelegen op één van de mooiste plekjes in een coulisselandschap van het authentieke Twente, ingebed tussen het landgoed Singraven en Havezathe Everloo, omgeven door niets anders dan wonderschone natuur. Wonen in optima forma.

Ligging
De woonboerderij ligt in het buitengebied van Denekamp, tussen de kernen Rossum en Denekamp. Beide zijn actieve gemeenschappen en bieden de nodige voorzieningen op gebied van middenstand, vertier en sportfaciliteiten. Denekamp kent naast het basisonderwijs het vervolgonderwijs voor de eerste 2 leerjaren. Voor de grotere steden bent u binnen enkele minuten in Oldenzaal, alwaar ook de aansluiting met de A1 en de rest van Nederland en Duitsland ligt. Rondom deze boerderij is het heerlijk stil en kunt u genieten van volop privacy door de vrije ligging te midden van landerijen en natuurgebieden.

Erf
De boerderij is gelegen aan de Vogelpoelweg. Deze eindigt als verharde weg bij de inrit van de woning en gaat verder als zandweg met fietspad. Het erf is afgeschermd van de straatzijde met een fraaie houtopstand. Het geheel is natuurlijk ingericht. De monumentale eiken en de royale gazons onderstrepen dit. Het trekt het nodige wild aan, de konijnen, hazen en reeën lopen zo bij u door de tuin. Een fraaie waterput met hefboom geeft een nostalgisch tintje aan het erf. Er is voldoende parkeerruimte voor de woning en de kapschuur. Rondom is er vrij uitzicht en zijn er meerdere plekken waar u kunt zitten, zon of schaduw gelegen. Aan de overzijde ligt een perceel grond van circa 13800 m², welke separaat bij te kopen is, met hierop een fraaie boomgaard met oud Hollandse fruitbomen. Het biedt u tevens de mogelijkheid tot het houden van bijvoorbeeld paarden. Het biedt u tevens de mogelijkheid tot het houden van bijvoorbeeld paarden.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons