Terug naar overzicht

VERKOCHT

Ds. E. Kreikenlaan 12, 8124 AP Wesepe
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 1544 m3
  • Woonoppervlakte: 383 m2
  • Kavel: 4921 m2
  • Kamers: 9
  • Slaapkamers: 4
Korte omschrijving

BIJZONDER WONEN tussen stad en land Vanuit het karakteristieke en eeuwenoude dorp Wesepe, doemt verrassend uit het groen een bijzonder fraai solitair gelegen monumentaal pand op. Het is de voormalige pastorie van Wesepe. Dit bijzondere en volumineuze huis is (zoals onze opdrachtgever het omschrijft) gelegen in de schaduw van Deventer en wordt na jarenlang woonplezier… Lees meer

Volledige omschrijving

BIJZONDER WONEN tussen stad en land

Vanuit het karakteristieke en eeuwenoude dorp Wesepe, doemt verrassend uit het groen een bijzonder fraai solitair gelegen monumentaal pand op. Het is de voormalige pastorie van Wesepe. Dit bijzondere en volumineuze huis is (zoals onze opdrachtgever het omschrijft) gelegen in de schaduw van Deventer en wordt na jarenlang woonplezier met enige weemoed te koop aangeboden. Samen met het aanwezige gastenverblijf, de wellness en een royale garage vormt het een uniek bezit. Met rondom een heerlijke tuin voorzien van een sprankelend zwembad. Dobberend op het water droomt u heerlijk weg in de rust die het fantastisch landelijke decor uitstraalt… Benieuwd? Kom gauw kijken. Dit is echt uniek!

Ligging
De voormalige pastorie is net buiten Wesepe gelegen in het verlengde van de historische kerk. Een prachtige rode beukenlaan vormt de verbinding tussen dorpskern en woning. Wesepe ligt tussen landgoederen en bossen en is een klein gemoedelijk dorp met een actief verenigingsleven. De geografische ligging tussen Deventer en Raalte, maakt dat u veel stedelijke voorzieningen binnen handbereik heeft. Door de snelle verbinding naar de A1 zijn alle gewesten van het land snel te bereiken.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons