Terug naar overzicht

VERKOCHT

Oldenzaalsestraat 975, 7524 AD Enschede
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 585 m3
  • Woonoppervlakte: 95 m2
  • Kavel: 6493 m2
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3
Korte omschrijving

Op een absolute toplocatie, net buiten het dorp Lonneker, ligt deze rustieke bungalow met bijgebouw. De woning staat ver van de doorgaande weg en is omringd door het nodige groen. De mooie uitzichten over de landerijen zijn iedere dag weer anders en maken dit alles tot een zeer aangename volop privacy biedende plek. Het huis… Lees meer

Volledige omschrijving

Op een absolute toplocatie, net buiten het dorp Lonneker, ligt deze rustieke bungalow met bijgebouw. De woning staat ver van de doorgaande weg en is omringd door het nodige groen. De mooie uitzichten over de landerijen zijn iedere dag weer anders en maken dit alles tot een zeer aangename volop privacy biedende plek. Het huis is relatief eenvoudig van opzet en biedt daardoor de mogelijkheid voor grondige verbouw of zelfs nieuwbouw van een prachtige villa!

De royale kavel (bijna 6500 m2) biedt u de mogelijkheid voor het aanleggen van een fraaie landschapstuin of bijvoorbeeld het houden van enkele hobbydieren. Met alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik en de luxe van het buitenaf wonen komen hier al uw woonwensen bijeen!

De woning
De bungalow heeft een gebruiksoppervlakte wonen van 95m2 en een inhoud van 575m3. De woning is gebouwd in het jaar 1965. De woning is eenvoudig van aard en inrichting. Dit gegeven biedt volop kansen voor nieuw- of verbouw naar eigen wens, maar ook kansen voor degene die tevreden is met wat minder luxe woongenot.

Indeling (begane grond)
Entree/hal met separaat toilet en badkamer; Open keuken en woonkamer welke toegang biedt tot 2 ruime slaapkamers met veel lichtinval en een masterbedroom voorzien van inbouwkasten. Via de overkapping is er een bijbouw te betreden alwaar de opstelling voor witgoed en c.v. ketel, tevens een ruimte met voormalige binnenvolière. Een aangebouwde garage biedt met gemak ruimte voor twee auto’s. Aan de achterzijde van de bungalow is een eenvoudige schuur/berging aangebouwd.

Buitengebeuren
De bungalow is vanaf de Oldenzaalsestraat bereikbaar via een lange oprijlaan. Op het erf is ruimte genoeg voor drie auto’s. Vanuit de overkapping aan de woning kunt u uitkijken op de sfeervol ingerichte tuin met veel sierbeplanting en een vijvertje. Voor de hobbytuinder biedt de plantenkas het nodige gemak. Voor de woning liggen twee weilanden, onderbroken door de vroegere spoorlijn. Ideaal voor het houden van bijvoorbeeld een pony of paard.

Bijgebouw
Op het erf staat een degelijke in spouw gemetselde schuur met een oppervlakte van ruim 40m2. De schuur is eind jaren ’80 gebouwd en verkeert in goede staat. Er is een aansluiting voor krachtstroom en water. De begane grond van de schuur bestaat uit twee gedeeltes: een stal voor het houden van hobbydieren, een ruimte voor opslag of werkplaats. Verder zit in het gebouw een ruime zolderberging en een waterdichte smeerput. De schuur is toegankelijk via twee brede openslaande deuren en drie loopdeuren.

Locatie
Dit object is gelegen in het prachtige buitengebied van Enschede nabij het gezellige dorp Lonneker. In de buurt liggen het prachtige natuurgebied Lonnekerberg en 27 holes Golfbaan ’t Rijk van Sybrook. Vele fiets- en wandelroutes geven het heerlijke vakantiegevoel. Maar dan lekker dicht bij huis. Voor de dagelijkse boodschappen is de kern van het dorp Lonneker binnen enkele minuten te bereiken. Enschede, Oldenzaal en ook Hengelo zijn binnen zeer afzienbare tijd bereikbaar evenals de toerit naar de autosnelweg A1.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons