Terug naar overzicht

VERHUURD

Ganzenmarkt 18, 7631 EN Ootmarsum
€ 1.050 p.m.
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 200 m3
  • Woonoppervlakte: 75 m2
  • Kavel: 305 m2
  • Kamers: 3
  • Slaapkamers: 1
Korte omschrijving

Midden in het oude stadscentrum van Ootmarsum wordt aan de Ganzenmarkt nummer 18 te huur aangeboden. Het pittoreske Ootmarsum is het kunst en cultuurstadje van Twente en daardoor een trekpleister voor de wijde omgeving. Het is een lust om hier te wonen. Het unieke en glooiende landschap met weiden, akkers, beekjes en houtwallen ligt om… Lees meer

Volledige omschrijving

Midden in het oude stadscentrum van Ootmarsum wordt aan de Ganzenmarkt nummer 18 te huur aangeboden. Het pittoreske Ootmarsum is het kunst en cultuurstadje van Twente en daardoor een trekpleister voor de wijde omgeving. Het is een lust om hier te wonen. Het unieke en glooiende landschap met weiden, akkers, beekjes en houtwallen ligt om de hoek.

Indeling:
Begane grond: Entree/hal met gastentoilet, woonkamer met plafond voorzien van authentieke eikenhouten balken, dichte keuken met inbouwkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, slaapkamer met aangrenzend een badkamer voorzien van ligbad, wastafel en toilet, achter de woning bevindt zich een terras bereikbaar vanuit de keuken en een separate berging.
1e verdieping: Bereikbaar vanuit de woonkamer met een vaste trap alwaar een kamer en bergruimte gecreëerd zijn.

Parkeergelegenheid bevindt zich voor de woning.

De genoemde huurprijs van € 1.050,- geldt voor huurperiode langer dan 12 maanden en is exclusief gas – water en licht. De maximale huurperiode bedraagt 2 jaar.
Voor kortlopende verhuur tussen de 3 en 12 maanden bedraagt de huurprijs: € 1.200,- excl. gas – water en licht.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons