Terug naar overzicht

VERKOCHT

Aaboerlaan 1, 7602 RJ Almelo
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 1288 m3
  • Woonoppervlakte: 280 m2
  • Kavel: 819 m2
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4
Korte omschrijving

Een nagelnieuwe, zeer compleet en bijzonder luxe afgebouwde villa. Deze unieke villa is gelegen op een zeer fraaie locatie aan de rand van Almelo met vrij uitzicht over de landerijen. Bent u op zoek naar een andere woning, maar komt u telkens tot de conclusie dat er nog van alles verbouwd moet worden? Wellicht heeft… Lees meer

Volledige omschrijving

Een nagelnieuwe, zeer compleet en bijzonder luxe afgebouwde villa. Deze unieke villa is gelegen op een zeer fraaie locatie aan de rand van Almelo met vrij uitzicht over de landerijen. Bent u op zoek naar een andere woning, maar komt u telkens tot de conclusie dat er nog van alles verbouwd moet worden? Wellicht heeft u al eens gedacht aan nieuwbouw, maar ziet u op tegen de lange bouwperiode. Bij deze villa vallen al dit soort bezwaren weg. Compleet nieuw, instapklaar, duurzaam gebouwd en voorzien van een modern en sprankelend interieur. Moderne technieken zoals zonnepanelen, een elektrisch vloerverwarmingssysteem, ledverlichting zijn hier toegepast en zorgen voor een zeer gerieflijke wooncomfort.

Ligging
De woning ligt aan de stadsrand van Almelo in een kleinschalig nieuwbouwproject. Vanuit de villa is het buitengebied dagelijks beleefbaar. De villa is gesitueerd aan het eind van een rustige woonstraat, zonder doorgaand verkeer. Met de fiets staat u binnen 10 minuten in de binnenstad van Almelo of op het NS station. Almelo is een stad waar alle voorzieningen te vinden zijn van goed lopende middenstand, diverse vormen van onderwijs, cultuur, gezellige horeca, veel sportmogelijkheden tot en met uitstekende zorgfaciliteiten. Met de auto bent u snel op de A35 met een uitstekende bereikbaarheid richting de rest van Nederland en Duitsland.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons