Terug naar overzicht

VERKOCHT

Graskarperstraat 1, 7559 HA Hengelo
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 784 m3
  • Woonoppervlakte: 236 m2
  • Kavel: 3805 m2
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4
Korte omschrijving

Ontsnap aan de drukte van de stad en betreed deze unieke groene privacyvolle kavel in Hengeloos meest aantrekkelijke woonwijk Slangenbeek. Dit in 2008 onder architectuur gebouwde vrijstaande landhuis, met een levensloopbestendige indeling, is gerealiseerd met uitsluitend degelijke materialen en voorzien van energielabel A. Het perceel van 3805 m² geeft een oase van rust met toch… Lees meer

Volledige omschrijving

Ontsnap aan de drukte van de stad en betreed deze unieke groene privacyvolle kavel in Hengeloos meest aantrekkelijke woonwijk Slangenbeek. Dit in 2008 onder architectuur gebouwde vrijstaande landhuis, met een levensloopbestendige indeling, is gerealiseerd met uitsluitend degelijke materialen en voorzien van energielabel A. Het perceel van 3805 m² geeft een oase van rust met toch alle moderne voorzieningen binnen handbereik.

Ligging
De woning is zeer gunstig gelegen aan de rand van de gewilde wijk met alle voorzieningen zoals winkels, onderwijs op loop- of fietsafstand. Het centrum van Hengelo met tal van winkels, markt en horeca en theater is binnen een kwartier met fiets, auto of openbaar vervoer te bereiken. De op- en afritten naar de A1 bereikt u zelfs binnen 5 autominuten.

Tuin
De natuurlijke tuin rondom het landhuis is geheel in stijl aangelegd en heeft een grote vijver. Door de ruime kavel en de ideale situering van het huis zijn er meerdere terrassen mogelijk. Een wandeling rondom de vijver, een ree of konijn dat af en toe komt buurten, waterhoentjes en eenden die genieten van een frisse duik in de grote vijver of in de Hesbeek, er valt hier genoeg te zien en te beleven. Fruit plukken in de zomer kan ook, er staat o.a. een kersenboom en een appelboom. Rondom de kavel staan diverse monumentale eiken, rododendrons, verscheidene hagen. Het hele jaar door is de omgeving attractief groen.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons