Terug naar overzicht

VERKOCHT

Pastoor Ossestraat 10, 7554 SW Hengelo
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 790 m3
  • Woonoppervlakte: 177 m2
  • Kavel: 394 m2
  • Kamers: 6
  • Slaapkamers: 4
Korte omschrijving

Een royaal en recent tot in detail gerenoveerd woonhuis met aangebouwde garage / berging. Als de voordeur van deze woning openslaat, valt u van de ene verrassing in de andere. Licht, ruimte en alles in een moderne jas gestoken met louter kwalitatief hoogwaardige materialen, uitgevoerd door vakkundige professionals. Centrale ligging in Twente Dit zeer degelijke… Lees meer

Volledige omschrijving

Een royaal en recent tot in detail gerenoveerd woonhuis met aangebouwde garage / berging. Als de voordeur van deze woning openslaat, valt u van de ene verrassing in de andere. Licht, ruimte en alles in een moderne jas gestoken met louter kwalitatief hoogwaardige materialen, uitgevoerd door vakkundige professionals.

Centrale ligging in Twente
Dit zeer degelijke woonhuis is gesitueerd in de kern van het dorp Beckum, dat zeer centraal is gelegen tussen Hengelo, Enschede, Delden en Haaksbergen. Deze plaatsen zijn snel en zelfs per fiets of E-bike te bereiken. Voor verdere bestemmingen zijn op slechts enkele autominuten de opritten naar de autosnelwegen A1/A35 gelegen. En wie met het openbaar vervoer wil reizen: ieder half uur stopt er een bus richting Haaksbergen of Hengelo, met vandaar aansluiting op het spoorwegennet.

Rond Beckum kunt u naar hartenlust genieten van de pracht en praal die het buitengebied hier te bieden heeft; glooiende landerijen afgewisseld met prachtige monumentale eikenbomen, houtwallen en bossen. Genoeg mogelijkheden voor een verfrissende wandeling of fietstocht die gelijk vanuit deze prachtige woning kan starten.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons