Bouwkavels in Borne

Park Wildyck

Park Wildyck omvat vijftien riante kavels, variërend in oppervlakte van 2.367 m² tot maar liefst 5.875 m². Deze unieke en exclusieve grootte van de kavels biedt de eigenaar een ongekend aantal mogelijkheden. In combinatie met de grote stedenbouwkundige vrijheid kunnen op een dergelijke kavel alle wensen worden gerealiseerd voor een prachtig, eigen woondomein. Naast een riante villa is er nog volop ruimte voor bijvoorbeeld een zwembad, tennisbaan of andere privé-faciliteiten. En dat geheel ingebed in een prachtige tuin.

Park Wildyck ligt op een zeer prominente locatie, in het groen en tegelijkertijd in het historische hart van Borne. Daarmee staat u ook letterlijk midden in het sociale leven van dit gezellige dorp.

De kavels liggen rond een groen gebied dat is ingericht als een rustige, nostalgische dorpsbrink, met onder meer een waterput, bankjes en traditionele straatklinkers.

Op park Wildyck zijn dromen verwezenlijkt. Het geheel is een natuurrijk, zeer ruim opgezet en uiterst gevarieerd woonlandschap geworden.

Als verkopend makelaar van dit project hebben wij de kavels aangeboden via diverse kanalen en gesprekken gevoerd met potentiële kopers.
Inmiddels zijn alle kavels verkocht en is menig woning gebouwd en bewoond.

Over dit project

Opdracht: Droste Bouwgroep
Type opdracht: Verkoop bouwkavels
Jaar: 2011 - 2021
Bekijk aanbod
Volg ons