Terug naar overzicht

VERKOCHT

Roodmolenweg 130, 7536 PH Enschede
Inschrijven als woningzoekende
Overzicht
Omschrijving
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 2662 m3
  • Woonoppervlakte: 337 m2
  • Kavel: 82887 m2
  • Kamers: 6
  • Slaapkamers: 2
Korte omschrijving

In het buitengebied van Enschede, ligt aan een landelijke weg een buitengewoon fraai paardencomplex met vrijstaand landhuis. Het complex is gebouwd in 2006 en verkeert in een uitstekende staat van onderhoud. Een unieke gelegenheid voor paardenliefhebbers en -sporters om op professionele wijze hun passie te beleven!. Een terrein van ruim 8,5 hectare grond met de… Lees meer

Volledige omschrijving

In het buitengebied van Enschede, ligt aan een landelijke weg een buitengewoon fraai paardencomplex met vrijstaand landhuis. Het complex is gebouwd in 2006 en verkeert in een uitstekende staat van onderhoud. Een unieke gelegenheid voor paardenliefhebbers en -sporters om op professionele wijze hun passie te beleven!. Een terrein van ruim 8,5 hectare grond met de mogelijkheid voor het houden van 23 paarden is dit een waar paradijs voor zowel de dieren als de eigenaar. Een buitenrijbak, stapmolen, longeerbak en meerdere weides maken het tot een uniek paardencomplex..

De ligging
Twente staat internationaal bekend als hippisch paradijs. Dit complex ligt daar midden in en bovendien gelegen .aan de rand van de bruisende stad Enschede, met alle grootstedelijke voorzieningen en dichtbij de snelwegen. De ligging in het buitengebied geeft rust en de mogelijkheden om te genieten van en te werken met de paarden onder andere door de diverse uitrijmogelijkheden die hier zijn te vinden.

Woning verkopen?

Bekijk aanbod
Volg ons