Kromhof Pullen

Judithhoeveweg 5, Losser

Verkocht
Stel uw vraag

Bel ons:085 273 28 00
Mail ons: info@kromhofpullen.nl

Overzicht Omschrijving Kaart

Kenmerken

Soort Object:  Agrarisch, Bedrijfswoning, Praktijkruimte, Woonboerderij

Kavel:  4150 m²

Aantal kamers: 9

Bouwvorm: Bestaand

Inhoud: 1702 m³

Bestemming: Wonen, Zorgboerderij / Kinderboerderij

Omschrijving

Vrijwillige verkoop / uitgifte in erfpacht bij inschrijving In opdracht van Natuurmonumenten bieden we een zeer bijzonder object aan in het authentieke Twentse landschap. Het betreft de "Judithhoeve" bestaande uit het erf van circa 4.150 m² met een prachtige ontginningsboerderij, een unieke volumineuze en monumentale landbouwschuur en overige bijgebouwen. Dit in het buitengebied van Losser gelegen object heeft de bestemming wonen met functieaanduiding zorgboerderij / kinderboerderij. Hierbij wordt tevens het gebruik als theeschenkerij, educatie, vergaderlocatie, ambachtelijke meubelmakerij, kleinschalige landgoedwinkel met verkoop van eigen producten mogelijk!

Volledige omschrijving

Vrijwillige verkoop / uitgifte in erfpacht bij inschrijving

In opdracht van Natuurmonumenten bieden we een zeer bijzonder object aan in het authentieke Twentse landschap.
Het betreft de “Judithhoeve” bestaande uit het erf van circa 4.150 m2 met een prachtige ontginningsboerderij, een unieke volumineuze en monumentale landbouwschuur en overige bijgebouwen. Dit in het buitengebied van Losser gelegen object heeft de bestemming wonen met functieaanduiding zorgboerderij / kinderboerderij. Hierbij wordt tevens het gebruik als theeschenkerij, educatie, vergaderlocatie, ambachtelijke meubelmakerij, kleinschalige landgoedwinkel met verkoop van eigen producten mogelijk!

De boerderij is gebouwd in 1912 en is daarna meerdere keren verbouwd. De laatste keer is dit gebeurd ten behoeve van het bieden van zorg. De enorme landbouwschuur is een gemeentelijk monument uit de jaren ’20, en is gedeeltelijk ingericht voor functies behorend bij een zorgboerderij. Daarnaast zijn op het erf aanwezig een tot kantoor en werkplaats verbouwde voormalige schuur/bedrijfswoning en een karakteristiek bestemd dierenverblijf met voerplaats voor het houden van enkele dieren.

Ligging
Deze boerderij is gelegen in het buitengebied van Losser in een prachtige natuurlijke omgeving welke onderdeel uitmaakt van het door Natuurmonumenten beheerde landgoed “Snippert”, welke bestaat uit een fijne afwisseling van prachtige bossen en natuurlijke graslanden. Vanuit het erf zijn er mooie zichtlijnen over het landgoed. Door deze fraaie natuurlijke ligging zou men haast vergeten dat de Twentse steden Losser, Oldenzaal, Enschede en Hengelo zich op zeer korte reisafstand bevinden.

 

 

Plattegrond

Kaart